темперетура на двигателя
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
темперетура на двигателя
някои може ли да ми каже дали е нормално стрелката да ми седи малко след средата към червената зона ако не е нормално може ли да е от радиатора щото ми тече антифрииз от някакво пластмасово оплатнение между радиатора и резервоарчето за антифриза, казаха ми че на тези 5-ци там им било слабо място и там се пукало почти винаги 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Не е нормално-в охладителната система влиза въздух от където ти тече и двигателя почва да прегрява.Ако не искаш да правиш сериозни финансови разходи най-добре го оправи. 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Re: :)
ZoB написа:значи един нов радиатор ще опражи нещата нали от там идва проблема
Това е най-добрият,но и най-скъпият вариант.Виж най-напред дали не може да се оправи-само не продължавай да караш така.

:)
ами да ти кажа аз колата ми я докараха септември месец и маи си беше така но не усещам двигатела да е преебан а там кадето се е спукало ми казаха че не може да се залепи казаха ми само да оставям колата без течност и няма да има проблем а радиатора ми струва 400лв не е чак толкова много
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
ZoB написа:ами да ти кажа аз колата ми я докараха септември месец и маи си беше така но не усещам двигатела да е преебан а там кадето се е спукало ми казаха че не може да се залепи казаха ми само да оставям колата без течност и няма да има проблем а радиатора ми струва 400лв не е чак толкова много
Сменяй тогава,да не стане някоя беля.

:)
пак пишем за последно да те питам щото гледам си пич са говорих с майстора и тои ми каза че чак след сряда ще може да я закарам до тогава не смятам че ще се преебе нещо все пак и сипвам редовно антифрииз хаха то нали това е важно да има а да те питам някаде в близо до овча купел знаеш ли сервиз за тия работи да се занимават да видиме дали не може да се залепи или някаде кадето работат качествено
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
ZoB написа:пак пишем за последно да те питам щото гледам си пич са говорих с майстора и тои ми каза че чак след сряда ще може да я закарам до тогава не смятам че ще се преебе нещо все пак и сипвам редовно антифрииз хаха то нали това е важно да има а да те питам някаде в близо до овча купел знаеш ли сервиз за тия работи да се занимават да видиме дали не може да се залепи или някаде кадето работат качествено
Съжалявам,не мога да ти помогна.Може да опиташ с едно лепило на Бизон като пастелин,който се меси непосредствено преди употреба.
Иначе ,доливай вода, не я юркай много и постоянно следи температурата и ако тръгне нагоре веднага спирай.
Знаеш ли какво-май ми се мярна ,че лепят радиатори в Красна поляна-като идваш от Овча купел, и пресечеш ЖП линията ,след гумаджийницата.Там има сервиз за брони-нали някаква пластмаса ти беше спукана.
zvetiko написа:ZoB написа:пак пишем за последно да те питам щото гледам си пич са говорих с майстора и тои ми каза че чак след сряда ще може да я закарам до тогава не смятам че ще се преебе нещо все пак и сипвам редовно антифрииз хаха то нали това е важно да има а да те питам някаде в близо до овча купел знаеш ли сервиз за тия работи да се занимават да видиме дали не може да се залепи или някаде кадето работат качествено
Съжалявам,не мога да ти помогна.Може да опиташ с едно лепило на Бизон като пастелин,който се меси непосредствено преди употреба.
Иначе ,доливай вода, не я юркай много и постоянно следи температурата и ако тръгне нагоре веднага спирай.
Знаеш ли какво-май ми се мярна ,че лепят радиатори в Красна поляна-като идваш от Овча купел, и пресечеш ЖП линията ,след гумаджийницата.Там има сервиз за брони-нали някаква пластмаса ти беше спукана.
този е най добрият пич в София за лепене на радиатори. не взима скъпо,много качествено го прави, дава гаранция !
11 мнения
• Страница 1 от 1