От 3 дни имам BMW 525tds и имам нужда от ПОМОЩ
Модератор: Технически модератори
- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
От 3 дни имам BMW 525tds и имам нужда от ПОМОЩ
Здравейте на всички. Вече и аз съм в братсвото, но за съжаление рано рано ме налегнаха проблеми-и то не малки. Ще съм ви благодарен ако можете да ми помогнете. Колата ми прави невероятни неща И ТО КОГАТО СИ ПОИСКА. Започвам да ги изреждам- Пали много трудно, само ако евентоално проработи подгряващото и подгрея поне 3 пъти- пали що годе добре, ама пак се чуди. Като я оставя да работи на място понякога работи СТРАХОТНО, но в повечето случаи прекъсва, глъхне, засилва , гасне си сама абе изобщо прави когато и каквото си поиска.Когато включа задна или навия пълен волан почти винаги гасне.Като я карам в града трябва да държа доста високи обороти щото иначе гасне. Таблото пък е някакъв ад- свете си премигва си ту работи ту не- даже имах случай гася и вадя ключовете пак то си свети-и докато не разкачих клемите на акомулатора-не загасна. В понеделник ходих до Кърджали и по път като взе да ми качва оборотите,да си дава газ сама, изкарах си акъла, спирам в града на място дърпам ръчната и слизам- а тя си реве и подаржа 4000 оборота. Загасих я, и като запалих всичко беше наред, след около 3 часа си тръгнах и пак взе да реве на 4000об. а аз гася паля пак и всичко беше наред. АБЕ ПЪЛЕН ХАОС. Чакай да спирам че мойто роман стана. ПОМАГАЙТЕ МОМЧЕТА, МОЛЯ ВИ.
НАСЛУКА
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: От 3 дни имам BMW 525tds и имам нужда от ПОМОЩ
ти как я купува таа кола ве колега-на сляпо лиGALAB_DAIWA написа:Здравейте на всички. Вече и аз съм в братсвото, но за съжаление рано рано ме налегнаха проблеми-и то не малки. Ще съм ви благодарен ако можете да ми помогнете. Колата ми прави невероятни неща И ТО КОГАТО СИ ПОИСКА. Започвам да ги изреждам- Пали много трудно, само ако евентоално проработи подгряващото и подгрея поне 3 пъти- пали що годе добре, ама пак се чуди. Като я оставя да работи на място понякога работи СТРАХОТНО, но в повечето случаи прекъсва, глъхне, засилва , гасне си сама абе изобщо прави когато и каквото си поиска.Когато включа задна или навия пълен волан почти винаги гасне.Като я карам в града трябва да държа доста високи обороти щото иначе гасне. Таблото пък е някакъв ад- свете си премигва си ту работи ту не- даже имах случай гася и вадя ключовете пак то си свети-и докато не разкачих клемите на акомулатора-не загасна. В понеделник ходих до Кърджали и по път като взе да ми качва оборотите,да си дава газ сама, изкарах си акъла, спирам в града на място дърпам ръчната и слизам- а тя си реве и подаржа 4000 оборота. Загасих я, и като запалих всичко беше наред, след около 3 часа си тръгнах и пак взе да реве на 4000об. а аз гася паля пак и всичко беше наред. АБЕ ПЪЛЕН ХАОС. Чакай да спирам че мойто роман стана. ПОМАГАЙТЕ МОМЧЕТА, МОЛЯ ВИ.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
що шашкаш колегата ве....утре сутрин Дино като изтрезнее ще му каже ко да правиStanchev написа:малее...
верно, кажи честно за малко пари ли я купи или ти е подарък ?

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
bmwfena написа:що шашкаш колегата ве....утре сутрин Дино като изтрезнее ще му каже ко да правиStanchev написа:малее...
верно, кажи честно за малко пари ли я купи или ти е подарък ?нали знаеш че той е БОГ на ТДСса
абе верно ще му помогне, ама ще му трябва доста време първо да измие нафтата от ръцете си

- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Колега, ако не ти е сцепена кратуната и ГНП-то си е наред значи няма страшно. Успех с отстраняването на проблемите(проблема) 

- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
Как да разбера-дали не ми е сцепена кратуната- пък за ГНПто незнам може и дане е в час. Иначе благодаря все пак. А кой е ДИНО, щом е бог на ТДСа да търся него-имали телефон, кажете ми го ако го знаете
НАСЛУКА
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
rdvr_burgas написа:Колега, ако не ти е сцепена кратуната и ГНП-то си е наред значи няма страшно. Успех с отстраняването на проблемите(проблема)
според мене и 2те