От 3 дни имам BMW 525tds и имам нужда от ПОМОЩ

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

От 3 дни имам BMW 525tds и имам нужда от ПОМОЩ

Мнение от GALAB_DAIWA » 20 Ное 2007, 23:18

Здравейте на всички. Вече и аз съм в братсвото, но за съжаление рано рано ме налегнаха проблеми-и то не малки. Ще съм ви благодарен ако можете да ми помогнете. Колата ми прави невероятни неща И ТО КОГАТО СИ ПОИСКА. Започвам да ги изреждам- Пали много трудно, само ако евентоално проработи подгряващото и подгрея поне 3 пъти- пали що годе добре, ама пак се чуди. Като я оставя да работи на място понякога работи СТРАХОТНО, но в повечето случаи прекъсва, глъхне, засилва , гасне си сама абе изобщо прави когато и каквото си поиска.Когато включа задна или навия пълен волан почти винаги гасне.Като я карам в града трябва да държа доста високи обороти щото иначе гасне. Таблото пък е някакъв ад- свете си премигва си ту работи ту не- даже имах случай гася и вадя ключовете пак то си свети-и докато не разкачих клемите на акомулатора-не загасна. В понеделник ходих до Кърджали и по път като взе да ми качва оборотите,да си дава газ сама, изкарах си акъла, спирам в града на място дърпам ръчната и слизам- а тя си реве и подаржа 4000 оборота. Загасих я, и като запалих всичко беше наред, след около 3 часа си тръгнах и пак взе да реве на 4000об. а аз гася паля пак и всичко беше наред. АБЕ ПЪЛЕН ХАОС. Чакай да спирам че мойто роман стана. ПОМАГАЙТЕ МОМЧЕТА, МОЛЯ ВИ.
НАСЛУКА

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Re: От 3 дни имам BMW 525tds и имам нужда от ПОМОЩ

Мнение от bmwfena » 20 Ное 2007, 23:24

GALAB_DAIWA написа:Здравейте на всички. Вече и аз съм в братсвото, но за съжаление рано рано ме налегнаха проблеми-и то не малки. Ще съм ви благодарен ако можете да ми помогнете. Колата ми прави невероятни неща И ТО КОГАТО СИ ПОИСКА. Започвам да ги изреждам- Пали много трудно, само ако евентоално проработи подгряващото и подгрея поне 3 пъти- пали що годе добре, ама пак се чуди. Като я оставя да работи на място понякога работи СТРАХОТНО, но в повечето случаи прекъсва, глъхне, засилва , гасне си сама абе изобщо прави когато и каквото си поиска.Когато включа задна или навия пълен волан почти винаги гасне.Като я карам в града трябва да държа доста високи обороти щото иначе гасне. Таблото пък е някакъв ад- свете си премигва си ту работи ту не- даже имах случай гася и вадя ключовете пак то си свети-и докато не разкачих клемите на акомулатора-не загасна. В понеделник ходих до Кърджали и по път като взе да ми качва оборотите,да си дава газ сама, изкарах си акъла, спирам в града на място дърпам ръчната и слизам- а тя си реве и подаржа 4000 оборота. Загасих я, и като запалих всичко беше наред, след около 3 часа си тръгнах и пак взе да реве на 4000об. а аз гася паля пак и всичко беше наред. АБЕ ПЪЛЕН ХАОС. Чакай да спирам че мойто роман стана. ПОМАГАЙТЕ МОМЧЕТА, МОЛЯ ВИ.
ти как я купува таа кола ве колега-на сляпо ли :?: :?: :?: ей ся Дино ще те оправи :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 20 Ное 2007, 23:27

малее...
верно, кажи честно за малко пари ли я купи или ти е подарък ?
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 20 Ное 2007, 23:29

Stanchev написа:малее...
що шашкаш колегата ве....утре сутрин Дино като изтрезнее ще му каже ко да прави :!: нали знаеш че той е БОГ на ТДСса :!:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GALAB_DAIWA » 20 Ное 2007, 23:29

За 4000лв. момчета и наистина беше на сляпо-дадох парите а я видях след 1 месец
НАСЛУКА

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 20 Ное 2007, 23:34

bmwfena написа:
Stanchev написа:малее...
що шашкаш колегата ве....утре сутрин Дино като изтрезнее ще му каже ко да прави :!: нали знаеш че той е БОГ на ТДСса :!:

абе верно ще му помогне, ама ще му трябва доста време първо да измие нафтата от ръцете си :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 20 Ное 2007, 23:34

Колега, ако не ти е сцепена кратуната и ГНП-то си е наред значи няма страшно. Успех с отстраняването на проблемите(проблема) ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GALAB_DAIWA » 20 Ное 2007, 23:45

Как да разбера-дали не ми е сцепена кратуната- пък за ГНПто незнам може и дане е в час. Иначе благодаря все пак. А кой е ДИНО, щом е бог на ТДСа да търся него-имали телефон, кажете ми го ако го знаете
НАСЛУКА

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 20 Ное 2007, 23:47

Дино е виден писател тук....скоро ще ти отговори ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GALAB_DAIWA » 20 Ное 2007, 23:55

ДАНО, ЧЕ ВЕЧЕ СЕ ОТЧАЯХ, ГОЛЯМА ГРЕШКА НАПРАВИХ ЧЕ Я КУПИХ
НАСЛУКА

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 20 Ное 2007, 23:55

Еи налазихате веднага тези с бензинките,ама като се включат и дизелжиите ще имаш по точни отговори.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GALAB_DAIWA » 20 Ное 2007, 23:56

НАСЛУКА

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GALAB_DAIWA » 20 Ное 2007, 23:56

НАСЛУКА

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GALAB_DAIWA » 20 Ное 2007, 23:58

НАСЛУКА

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 21 Ное 2007, 0:00

rdvr_burgas написа:Колега, ако не ти е сцепена кратуната и ГНП-то си е наред значи няма страшно. Успех с отстраняването на проблемите(проблема) ;)

според мене и 2те :D

Следваща

Назад към E34