проблем....?
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
проблем....?
странен проблем тези дни в дъждовете ми се случва колата е бмв е34 м20 в20 започва да ми мига инспекцията и оборотомера спира да работи след малко каране се оправя от какво може да е според вас колеги ас мисля нещо да не се е намокрило

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: проблем....?
батериите май са финиширалиnikol78 написа:странен проблем тези дни в дъждовете ми се случва колата е бмв е34 м20 в20 започва да ми мига инспекцията и оборотомера спира да работи след малко каране се оправя от какво може да е според вас колеги ас мисля нещо да не се е намокрило![]()

- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
то ако е от тях ги сменям още утре ама знае ли човекbmwfena написа:батериите май са финиширалиnikol78 написа:странен проблем тези дни в дъждовете ми се случва колата е бмв е34 м20 в20 започва да ми мига инспекцията и оборотомера спира да работи след малко каране се оправя от какво може да е според вас колеги ас мисля нещо да не се е намокрило![]()

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
много е възможно те да правят такива аномалии--не е за първи път този проблем мисля при БМВтатаnikol78 написа:то ако е от тях ги сменям още утре ама знае ли човекbmwfena написа:батериите май са финиширалиnikol78 написа:странен проблем тези дни в дъждовете ми се случва колата е бмв е34 м20 в20 започва да ми мига инспекцията и оборотомера спира да работи след малко каране се оправя от какво може да е според вас колеги ас мисля нещо да не се е намокрило![]()

7 мнения
• Страница 1 от 1