Каде се намира релето на подгряващите свещи?
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Каде се намира релето на подгряващите свещи?
Питам колеги заштото трябва да сменям свещи и трябва да проверя коя(и) са издали багажа.Благодаря за помощта 

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Моля колеги кажете нещо по вапроса как да си проверя свещите?Сефте се сбласквам с дизелов двигател?И не се смейте мн... 

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Ванка благодаря за упътването,но 4ове4е ако може малко по конкретно(номер) или ако може сним4ица ще сте направо богове
То и сега пи4ове стра6но много ви се дивя......защото аз и дизел..

на вие сам с домашни комп,не знам да ка4вам снимки.ако искаш да си провериш свещите наи-добре(нали колата си я правиш за тебе)сваляш и им даваш директно ток една по една.на мене ми си случвало при проверка от релето ок.,но като я сваля по4ервенява само на варха.успехWenzy написа:Ванка благодаря за упътването,но 4ове4е ако може малко по конкретно(номер) или ако може сним4ица ще сте направо богове![]()
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
къде се намира датчика за подгряващите свещи?
Здравейте всички! Зада не пускам нова тема, ще се вместя и аз тук.
Мой приятел, който в момента няма достъп до интернет и кара Е34 525ТДС има следния проблем и търси помощ от Вас:
На студено колата му не пали, проверили са му свещите и са му казали, че са добре, а проблема бил в някакъв датчик, който ги управлява. Ако може някой да си изкаже мнението по този въпрос и къде се намира този датчик, зада се опитаме да намерим друг такъв датчик и да пробваме, ще сме ви безкрайно благодарни.
Мой приятел, който в момента няма достъп до интернет и кара Е34 525ТДС има следния проблем и търси помощ от Вас:

На студено колата му не пали, проверили са му свещите и са му казали, че са добре, а проблема бил в някакъв датчик, който ги управлява. Ако може някой да си изкаже мнението по този въпрос и къде се намира този датчик, зада се опитаме да намерим друг такъв датчик и да пробваме, ще сме ви безкрайно благодарни.
Re: къде се намира датчика за подгряващите свещи?
дат4ик за техното управление има на главата,но тои исклу4ва свещите при загрят автомобил.Има нещо като бушон в кутията кам релето за подгряване(4лв.мисля струваше),да замери дали отива ток на една свещ(колата на контакт,но не за далго-4е ще изклу4и релето)ако не отива е от бушона.bluffer написа:Здравейте всички! Зада не пускам нова тема, ще се вместя и аз тук.
Мой приятел, който в момента няма достъп до интернет и кара Е34 525ТДС има следния проблем и търси помощ от Вас:![]()
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Всичко е 6 със свещите.Във всмукателния имаше доста мизерия,изчистих,монтирах,обаче сега като работи на място леко ми притриса ....някой ако има такув проблем и го е отстранил моля да сподели.В маркуча на МАП сензора имаше доста мизерия при вас така ли беше?
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Така е.Затова или трябва да се чисти по-често щуцера ,в който влиза маркуча и самият маркуч или да се изнесе на високо място-аз го сложих отгоре ,отстрани на колектора.Изчакай с претрисането-досега колата е работила на неправилен режим и и трябват около 300км за да се автокорегира DDE.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Моят е на оригиналното (мисля
) място - на една планка до маркуча за вакума на щорите на радиатора...(на такова ми приличат).Дано излезеш прав за това за 300-те км....силно се надявам.Мерси за инфото 

13 мнения
• Страница 1 от 1