Които има мръсен таван ТОВА е решението........

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Които има мръсен таван ТОВА е решението........

Мнение от maniakabg » 29 Юли 2007, 23:08

здравейте колеги както писах скоро си взех е34-ка и се чуствам супер само да ми остане време да я снимам та да ви се похвала :) та на въпроса днес докато си почиствах колата ми доиде на идея да пробвам да си почиста тавана защото е бежав (тоест вече е бежав) а даже до скоро беше черен а и от цигарения дим на предишния сопственик беше ад та взех 1 микрофибърна кърпа БЕЗ ПРЕПАРАТ и с доста натискане но не и на 1 и също място само кърпата беше леко влажна НЕ мокра да капе а леко влажна истърках за около 40 мин целият таван и резултата беше УНИКАЛЕН поне за мен тавана буквално СВЕТНА и наи важното е че не се разлепи :) е колеги дано на някои съм бил от полза и да му свърши работа това постче ...... утре или вдругиден най късно ще си поръчам стикерче да ми направат само исках да попитам кое от двете да си залепа !? .....www.BMWPower-BG.net или www.BMWPower-BG.net/Forum ?:) Поздрави на всички нямам търпение да залепъ стикера и да ви постна снимки да ми кажете какво мислите за баварката чао засега :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Юли 2007, 9:11

от де тоз стикер ве :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 30 Юли 2007, 10:35

///peter написа:от де тоз стикер ве :D
На мен ми взеха 6лв да ми го направят в една фирма. Хем стикера е голям за задното стъкло. ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 30 Юли 2007, 17:03

Аз след не много време ще ви кача снимка на тавана ми и още нещо ... :twisted: :twisted: :twisted:

Колеги ,то си има тема за стикерите в основния форум - брат ми се занимава с разпространението на стикерите ;) Пише и в сайта ,има снимки на 4-те вида стикери за стъкла и рамки на регистрационни номера - влезте и разгледайте :)

http://www.bmwpower-bg.net/Cart/?p=prod ... t=7&sName=Сn?икеn?-за-кn?озоn?еn?-(Ьолnzк)

http://www.bmwpower-bg.net/Cart/?p=prod ... t=8&sName=Сn?икеn?-за-кn?озоn?еn?-(n?n?еден--caps)

http://www.bmwpower-bg.net/Cart/?p=prod ... t=9&sName=Сn?икеn?-за-кn?озоn?еn?-(n?n?еден)

http://www.bmwpower-bg.net/Cart/?p=prod ... =10&sName=Сn?икеn?-за-n?акка-на-n?еЬиn?n?n?аn?ионен-нокеn?

Това са стикерите с дизайн одобрен от много време и от много хора на куп :idea:

Георги Пенчев
Изображение

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 30 Юли 2007, 18:49

това с прането на тавана става много добре с хавлия( колкото може по-рошава) навлажнена но ако може и някакъв почистващ или перилен препарат , ефекта ще е по голям. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maniakabg » 30 Юли 2007, 22:21

E34Power написа:това с прането на тавана става много добре с хавлия( колкото може по-рошава) навлажнена но ако може и някакъв почистващ или перилен препарат , ефекта ще е по голям. ;)

може и така да е ноа ко се намокри се разлепва но всеки нека каже мнението си аз не казвам че моито е най добро просто го пробвах и действа :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 31 Юли 2007, 4:30

---Ефекта е много добър и с мокри кърпички.С 4 пакетчета си почистих перфектно тавана. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 08 Авг 2007, 21:47

Направете темата важна за да няма повече отлепени тавани :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 08 Авг 2007, 22:34

А има ли някакъв начин - хем да почистя тавана, хем пак да прилепне, че се е свлекъл :mhihi:
BMW only!

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 09 Авг 2007, 6:45

amd написа:А има ли някакъв начин - хем да почистя тавана, хем пак да прилепне, че се е свлекъл :mhihi:

за около 100 лв(+/- 20) прилепва и става като нов(като го сложи тапицер) :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 09 Авг 2007, 13:56

the_gate написа:
amd написа:А има ли някакъв начин - хем да почистя тавана, хем пак да прилепне, че се е свлекъл :mhihi:

за около 100 лв(+/- 20) прилепва и става като нов(като го сложи тапицер) :mhihi: :mhihi:
Взе ми го от устата :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Назад към E34