От къде си купувате новите части?
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
От къде си купувате новите части?
Колеги, в последните месеци съм се вманиачил да направя изтребителя ПЕРФЕКТЕН. Ама разбирайте ПЕРФЕКТЕН
Сменям всичко което има нужда. Само че имам следния проблем- от къде да купувам частите?
За сега купувам от Ауто 1, само че там на няколко пъти се опитаха а няколко пъти и успяха да ми продадат абсолютни ментаци, които твърдят, че са марка SWAG.
Писнало ми е от български простотии, тъй че кажете- знаете ли място на което продават частите съвестно, оригинални и без да се опитват да пробутват боклуци на принципа "ако мине номера"?
Поздрави,
Илия

Сменям всичко което има нужда. Само че имам следния проблем- от къде да купувам частите?
За сега купувам от Ауто 1, само че там на няколко пъти се опитаха а няколко пъти и успяха да ми продадат абсолютни ментаци, които твърдят, че са марка SWAG.
Писнало ми е от български простотии, тъй че кажете- знаете ли място на което продават частите съвестно, оригинални и без да се опитват да пробутват боклуци на принципа "ако мине номера"?
Поздрави,
Илия
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
loobian написа:Абе ако ще е от Дару по-скоро ще ми трябва жилищен кредит...нещо до към 100 000 лв мисля че ще стигне![]()
![]()
![]()
Може да пуснем реклама- "Илия и БМВ- ДА ДА"![]()
![]()

А по темата аз пазарувам от Ауто+ и от Даскалов (в Русе) и съм доволен от качеството.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Аз пък от Даскалов и една крушка няма да взема повече.BAI_DOBRI написа:loobian написа:Абе ако ще е от Дару по-скоро ще ми трябва жилищен кредит...нещо до към 100 000 лв мисля че ще стигне![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А по темата аз пазарувам от Ауто+ и от Даскалов (в Русе) и съм доволен от качеството.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
Re: re
slavianko написа:Аз пък от Даскалов и една крушка няма да взема повече.BAI_DOBRI написа:loobian написа:Абе ако ще е от Дару по-скоро ще ми трябва жилищен кредит...нещо до към 100 000 лв мисля че ще стигне![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
защо така ?
аз досега не съм имал проблеми там
Колеги, току що ходих до Ауто 1 и Ауто + (магазините са им близо един до друг).
Търся си средна кормилна щанга.
В Ауто 1 викат- Имаме SWAG. Дават ми я да видя, и какво виждам: няква метална щанга, на която само като я хванах боята започна да се рони. Двата шарнира са за бог да прости, МНОГО зле, не са с гумени маншони а някакви пластмасови. На единият шарнир на гърба издялан надпис: SWAG. Ментак че трака...
Отивам в Ауто +, викат- имаме MOOG. Дават ми я да я видя- пак, хващам я, и боята почва да се рони. Единият шарнир с гумен маншон и адски хлабав (с един пръст го движа), другият шарнир с пластмаска (като предишния SWAG) и въобще не мога да го помръдна. На гърба на единия шарнир пак издялано в същия каруцарски стил- MOOG.
Ами- и там абсолютен боклук.
В крайна сметка им теглих една и не купих и от Ауто 1 и от Ауто +.
Тъй че- Ауто + отпада от класацията, поне за мен.
Давайте други предложения
Търся си средна кормилна щанга.
В Ауто 1 викат- Имаме SWAG. Дават ми я да видя, и какво виждам: няква метална щанга, на която само като я хванах боята започна да се рони. Двата шарнира са за бог да прости, МНОГО зле, не са с гумени маншони а някакви пластмасови. На единият шарнир на гърба издялан надпис: SWAG. Ментак че трака...
Отивам в Ауто +, викат- имаме MOOG. Дават ми я да я видя- пак, хващам я, и боята почва да се рони. Единият шарнир с гумен маншон и адски хлабав (с един пръст го движа), другият шарнир с пластмаска (като предишния SWAG) и въобще не мога да го помръдна. На гърба на единия шарнир пак издялано в същия каруцарски стил- MOOG.
Ами- и там абсолютен боклук.
В крайна сметка им теглих една и не купих и от Ауто 1 и от Ауто +.
Тъй че- Ауто + отпада от класацията, поне за мен.
Давайте други предложения

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Той десния шарнир на тая точно щанга трябва само да лагерува, ако се мести като левия няма да могат да регулират предницата. Цената е 170лв. в Даскалов на Лемфьордер.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Така и така ще купуваш ментета, по-добре си купи АСметал. Пак са турски, но поне са оригинал на фирмата. Аз карам с едни биалетки за 15 кинта вече две години(срещу 45 за Лемфьордер, даже имам една нова, карана е една седмица).

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: re
купувам на ТДС-а обтяжна ролка за ремъка заедно с амортисьорчето от Даскалов. След 1000км тръгвам за Варна с жената а тя в деветия. Точно след Разград ррррряяяяяззззз и колата се насра. Спирам. Ремъка на земята, заприличал на харибо. "Оригиналната" шайба на 1000км се насрала. Питай ме в Разград как съм правил ремонти посред зима с жена ми бременна в деветия. Скоро сменях свещи на колата и в сервиза не ме питали и взели от Даскалов. Е няма да ти казвам че миналата седмица пак сменях щото трите свещи вече са в джаза а са минали само 5000км. Е затова не стъпвам там вече.BMW5820iA написа:slavianko написа:Аз пък от Даскалов и една крушка няма да взема повече.BAI_DOBRI написа:loobian написа:Абе ако ще е от Дару по-скоро ще ми трябва жилищен кредит...нещо до към 100 000 лв мисля че ще стигне![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
защо така ?
аз досега не съм имал проблеми там
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2