Клима - зареждане - Варна

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Клима - зареждане - Варна

Мнение от Crossblade » 15 Юли 2007, 12:17

Здравейте. В горещото климата не смогва ... не духа достатъчно студено.

Май фреонец ще трябва? Някое предложение къде във Варна да отида да ми сложат? - 134 ми трябва. Става ли да се "долее" или трябва да се смени всичкия? Какво количество ще глътне и какви финанси трябва да приготвя (приблизително)?

Оказа се че е R134 а не R12 :)И дали каляската сега е с R12? Широк бъбрек е (дали тогава вече не са слагали 134?). Ако е 12 задъжлително 12 ли трябва да сложа или може да се мине и на 134, но с какви манипулации (четох за смяна на масло, но спорни мнения, а на друго място чух че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва и всички оплътнения ...)

Поздрави 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 15 Юли 2007, 22:27

Мойта е годинка по-стара от твойта и е със 134...така че предполагам,че и ти си с такъв... :D миналия месец я доливах мойта - имах останали 450 грама при 1550 на цялата система...долива се,няма проблем...и един маркуч смених - на ниското налягане,че оттам беше изтекла гадта...във Варна обаче не ви знам сервизите...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Crossblade » 16 Юли 2007, 19:19

Kocil написа:Мойта е годинка по-стара от твойта и е със 134...така че предполагам,че и ти си с такъв... :D миналия месец я доливах мойта - имах останали 450 грама при 1550 на цялата система...долива се,няма проблем...и един маркуч смених - на ниското налягане,че оттам беше изтекла гадта...във Варна обаче не ви знам сервизите...

Да 134 е, след като написах поста си размърдах гъза до колата и го видях :) Мерси за поста ти!

Някой мнение за Max Life? Сравнително голям сервиз под Възраждане, почти директно на Цар Освободител ....

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 16 Юли 2007, 19:53

Ето, колега:
http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php? ... 1f2f9b06db
Аз лично в Импас ходих и съм много доволен. Бил съм и в другия сервиз, на околовръстното, също работят добре и е малко по- евтино. Успех!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Crossblade » 17 Юли 2007, 18:57

ktv написа:Ето, колега:
http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php? ... 1f2f9b06db
Аз лично в Импас ходих и съм много доволен. Бил съм и в другия сервиз, на околовръстното, също работят добре и е малко по- евтино. Успех!

Мерси ! :)

Назад към E34