Клима - зареждане - Варна
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Crossblade
- кандидат ентусиаст
-
Клима - зареждане - Варна
Здравейте. В горещото климата не смогва ... не духа достатъчно студено.
Май фреонец ще трябва? Някое предложение къде във Варна да отида да ми сложат? - 134 ми трябва. Става ли да се "долее" или трябва да се смени всичкия? Какво количество ще глътне и какви финанси трябва да приготвя (приблизително)?
Оказа се че е R134 а не R12
И дали каляската сега е с R12? Широк бъбрек е (дали тогава вече не са слагали 134?). Ако е 12 задъжлително 12 ли трябва да сложа или може да се мине и на 134, но с какви манипулации (четох за смяна на масло, но спорни мнения, а на друго място чух че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва и всички оплътнения ...)
Поздрави
Май фреонец ще трябва? Някое предложение къде във Варна да отида да ми сложат? - 134 ми трябва. Става ли да се "долее" или трябва да се смени всичкия? Какво количество ще глътне и какви финанси трябва да приготвя (приблизително)?
Оказа се че е R134 а не R12

Поздрави

- Kocil
- младши ентусиаст
-
Мойта е годинка по-стара от твойта и е със 134...така че предполагам,че и ти си с такъв...
миналия месец я доливах мойта - имах останали 450 грама при 1550 на цялата система...долива се,няма проблем...и един маркуч смених - на ниското налягане,че оттам беше изтекла гадта...във Варна обаче не ви знам сервизите...

- Crossblade
- кандидат ентусиаст
-
Kocil написа:Мойта е годинка по-стара от твойта и е със 134...така че предполагам,че и ти си с такъв...миналия месец я доливах мойта - имах останали 450 грама при 1550 на цялата система...долива се,няма проблем...и един маркуч смених - на ниското налягане,че оттам беше изтекла гадта...във Варна обаче не ви знам сервизите...
Да 134 е, след като написах поста си размърдах гъза до колата и го видях

Някой мнение за Max Life? Сравнително голям сервиз под Възраждане, почти директно на Цар Освободител ....
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Ето, колега:
http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php? ... 1f2f9b06db
Аз лично в Импас ходих и съм много доволен. Бил съм и в другия сервиз, на околовръстното, също работят добре и е малко по- евтино. Успех!
Аз лично в Импас ходих и съм много доволен. Бил съм и в другия сервиз, на околовръстното, също работят добре и е малко по- евтино. Успех!
- Crossblade
- кандидат ентусиаст
-
ktv написа:Ето, колега:
Мерси !

5 мнения
• Страница 1 от 1