Проблем със запалителната система....

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Проблем със запалителната система....

Мнение от SaSo » 07 Юли 2007, 21:24

Кажете един сервиз в който може да погледнат запалителната система става въпрос за М50В20 без ванус... Онзи ден си смених свещите сложих Беру Утра-Х четири полюсни... Върви малко повече колата май или може и да е от внушение ... Ама като загрее добре колата и почва от време на време да прекъсва единия цилиндър...
Днес ходих до ВИП сервиз в Младост... И тоя пич диагностика я закачи и показа грешка в 2 и 4ти цилиндър запалителна система и инжекторите..Ама за инжекторите нормално щото колата е на газ и те са прекъснати по принцип... И изтри грешките пича и после вика карай на бензин и я пробвай и спря такава обаче после като си тръгнах и пак направи подобен проблем... Далеч по слабо но го направи...
Свещите са по каталога на Беру...Така че мисля че не е от тях проблема... Някой има ли идея от какво може да е ... На пръв поглед като свалях бубините лулите бяха супер ... Незнам дайте идея за някъде...
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 07 Юли 2007, 21:31

Срещу входа на затвора има една уличка, след 50 метра се дели на две, вляво е равна, вдясно е стръмно надолу към бул. Сливница. Веднага като тръгнеш надолу вдясно има сервиз Бош. Собственикът е някакъв инжинер(имам някъде визитка, а и по темите бях писал за него). Човекът определено ги разбира М50Б20.
Изображение

Назад към E34