мъка и рев че има като се разделиме

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

мъка и рев че има като се разделиме

Мнение от маречков » 28 Юни 2007, 8:07

:bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry:
Момчета трябва да се разделям с моята любима Бима.
Реве ми се, но трябат кинти за е39. Миналата седмица се наиграх с е39 и да кажа честно Е34 по - добре стъпва на пътя и в завоите и се чувстваш сигурен с по - висока скорост и и и и и и......... Но е39 е 98лято господне ТДС, кожи и другите там шукарийки. Още не мога да и свикна, все се напъвам пък то не бяга като старата каска и завойчета няколко щях да пропусна :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: при теста, но съм щастлив щото от друга страна си е по- комфортен автомобил.
Ще пусна една обява в "продава", но нещо гледам цените летят надолу, че незнам :confused: .
И да не да си помислите, че ще се изпаря от този подфорум, когато и каквото мога пак ще помагам.
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 28 Юни 2007, 9:57

колега, знам какво ще преживееш, аз минах по тоя път и съм сигурен, че като си стъпиш на краката отново, ще почнеш да мислиш за една Е34-ка, както смятам да направя аз Е34/Е32 8)
колкото и нови модели да излизат Е34 е последната истинска петица :) това усещане го няма в нито един от по-новите модели ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 28 Юни 2007, 10:15

Stanchev написа:колега, знам какво ще преживееш, аз минах по тоя път и съм сигурен, че като си стъпиш на краката отново, ще почнеш да мислиш за една Е34-ка, както смятам да направя аз Е34/Е32 8)
колкото и нови модели да излизат Е34 е последната истинска петица :) това усещане го няма в нито един от по-новите модели ;)

:bowdown: :bowdown: :bowdown: ...само Е-34 :driving:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 28 Юни 2007, 10:26

Както Е30 фанатиците казват, така и ние :D Всеки трябва да има в гаража си и една Е34-ка :twisted:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 28 Юни 2007, 10:44

взимай Е39ката и карай но запомни едно-----че не е важно кво караш а какво ти е в сърцето..четири години карах Е12 после 9 год Е28 сега съм вече с 2ро Е34 и искам да ти кажа че Е34ката е може би символа на здравината за мен и страшно много ми харесва ....нооооо като мине покрай мен няква изпъната Е28ца или Е12 повярвай ми ---сърцето ми се къса...но така е.всеки БМВ ентусиаст в момента който види БМВ емблема винаги пулса му скача по това се познава.човек който си е продал БМВто и си е купил друга марка---не му се сърдете даже са радвайте защото чисто и просто той не е за този автомобил нека си кара новата придобивка с здраве и да не се занимава с тия горящи много гориво и скъпи за подръжка БМВта.....И ЗАПОМНЕТЕ любовта към БМВтата е за цял живот ...и последно миналия ден се бях сгушил под една сянчица в моята нова черна болест и минава дете с майка си на не повече от 3 годинки ----подминаха колата и малкия се обърна и носочи колата с пръсти взе да вика БМБ---БМБ :!: :!: еее-няма смисъл повече да говоря........щом и малките деца я познават таа марка аз спирам да приказвам............
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 28 Юни 2007, 11:41

аз съм твърдо за е34
друга кола не ми е лягала така на сърцето :P
новите изобщо не ме влекат
от както се качих в е34 забравих други модели
имах преди 2-е30-ки ама нямат ни6то общо с е34
тази ми е 3-та е34 надявам се повече да не сменям :D
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 28 Юни 2007, 12:10

---Е-34 форевър :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 28 Юни 2007, 15:20

veso VTK написа:---Е-34 форевър :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Аз като се замисля никакъв не ми е проблема да си взема Е39-ка. Имам възможност финансова и да си я купя и да я потдържам ама .....
Що не ми е по сърце не знам. Харесвам си го това пусто Е34 и това си е. Дори имам едни идеи като вземе че одъртее съвсем да не я продавам а да си ми стои вечно моя. Ма знае ли човек :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B20, M57D30
Мечтае да кара: MKA
Детайли за колата: ниска и бърза

Мнение от BMWdrivers » 28 Юни 2007, 23:42

Aз карах Е39 2000г. тдс, продадох я и сега искам да зимам Е34 бенз :yes: , ама много красива тая Е34-ка като се нагласи бе(черна с готини 17-ки, друго не ми трябва :bang: )

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B20, M57D30
Мечтае да кара: MKA
Детайли за колата: ниска и бърза

Мнение от BMWdrivers » 29 Юни 2007, 1:00

P.S.
И бели мигачи и стопове разбира се :driving:

Аватар
Кара: Е 39 520I 1998г.

Мнение от nikol78 » 29 Юни 2007, 8:10

каквото и да говорим на тази тема то се знае Е34 много здрава кола за мен дори най добрата от както карам кола дори се научих да карам на БМВ Е30 мъчих да карам калибра ама не става колеги които е карал БМВ ще кара цял живот според мен БМВ е начин на живот без които аз лично не мога да живея. :driving:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 29 Юни 2007, 9:34

Е-34 е колата спор няма ся карам Е36 но... не ми е на сърцето :confused: комшията пред нас има Е34 просто като я видя и се разтапям по тая кола... силно съжалявам че се разделихме със Е-34ката :( но догодина отнови минавам към Е34 това е истинската 5-ца на BMW

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Юни 2007, 12:55

е от скоро и аз съм се поболял по Е34 след като се разболях от Е32
това са най-здравите баварски машини правени някога за мен
казвам го най вече защото моето Е32 ми спаси живота !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 29 Юни 2007, 15:51

Мерси за съчувстията, мъката наистина е голяма, но ще гледам да я дам на някой приятелче, че да мога да си я виждам и ремонтирам отвреме на време. Навит съм и за по-малко кинти да я дам само на свестен и грижлив да падне, че ако я земе някой дето само ще троши ........ някой път просто няма да се сдържа да го .......
Инак всички сме карали безброй коли и сме наясно че комбинацията от мощност, стабилност, динамика, комфорт, сигурност, удобсво, лекота на управление и ред други преимущества не можем да намерим заедно в нито едит друг автомобил освен в БМВ, и то в е34(е32 не съм имал удоволствието да карам и мога да търпя критика).
А за това че ще има в гаража е34(525-193кончета) е ясно, само да стъпя на крака, че нагорно много ми дойде с тая е39.
Аз не съм мисля се хвалил, но в семейството пра дядо ми през далечната 1964г. пръв си е закупил БМВ, е вярно мотор - R27, но мъдър човек, знае що е хубаво и кое си заслужава. Сега този мотор е в гаража на 27000 км. и аз продължавам да го карам от време на време. Последната езда беше преди две седмици и чувството, което изпитвам, когато ритна манивелата и чуя уж невинното боботене не може да се сравни с нищо, просто няма какво да ме направи по щастлив от тая машина(дете още нямам, сигурно тогава ще изпитам по- силна емоция).
Това е - начин на живот, начин на мислене, характер, всичко това ни кара да сме влюбени в БМВ. Дори в някой момент да не можем да си позволим да караме БМВ, ние сме тъпи и упорити и няма да спрем да ровим, докато не стане на нашата.
Та така, аз обява още не съм пуснал, щот ми е жал, но...
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 29 Юни 2007, 18:19

Маречков, влизам ти в положение :confused:

Мойто виждане относно моделно семейство Е39 е следното : возил съм се достатъчно,карал съм и дизел и бензин , но тая кола от абсолютно всички актуални БМВ-та в момента най не ми допада :!:
Дизайн,който за мен е почти Японски,ако колата няма М техник е нищо и никакво обло нещо.Чувства се разлика в качеството на материали и на всичко.В Е39-ката няма емоций,каквито са в Е34 за мен :roll: Значи аз лично,като почитател на големите автомобили не след много време (надявам се много) ще стана собственик на Е38.Тая кола е последната зрелищна и истинска БМВ машина :bowdown:
Е34-ката обаче ще ми е насърцето цял живот, 4 година вече като я погледна и настръхвам ... Хората викат старата любов се заменя с нова ,така е и не е ! Защото и аз ако видя ,както каза някой да ми направи комбито на каскет ще умра на мъка :help:
Е34 е от всичко по много :bowdown:

Вчера на сбирката ни на ЕКО-то ,гост от Варненската група ни беше Van_co.Качихме се с него и отидохме на детелината на Бояна,където се провежда ежегодно Писта София.Направихме цялата детелина на пълна газ,момчето изтръпна сериозно :!: Каза,че има купе е36,но не е очаквал толкова стабилно поведение от 5-ца и то комби,направо беше максимално очарован :!: Ако всеки си поддържа колата технически изрядна,гумите нови, просто няма такъв автомобил :D
После лекичко се спуснахме към ЕКО-то и се насладихме на комфорта :angel: Това е Е34 :bowdown:

Георги Пенчев
Изображение

Следваща

Назад към E34