Въпрос за цена !
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Stanio_205
- Потребител
-
Въпрос за цена !
Здравейте приятели ! Незнам дали е тук мястото да пусна тази тема но моля за разбиране от ваша страна ! Та въпроса ми е : Каква е цената на лагери за соростната кутия за Е34 524 TD ? Говорим за оригинални НЕМСКИ . Благодаря предварително ! 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Въпрос за цена !
повече от кутия втора употреба-читаваStanio_205 написа:Здравейте приятели ! Незнам дали е тук мястото да пусна тази тема но моля за разбиране от ваша страна ! Та въпроса ми е : Каква е цената на лагери за соростната кутия за Е34 524 TD ? Говорим за оригинални НЕМСКИ . Благодаря предварително !

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: Въпрос за цена !
bmwfena написа:повече от кутия втора употреба-читаваStanio_205 написа:Здравейте приятели ! Незнам дали е тук мястото да пусна тази тема но моля за разбиране от ваша страна ! Та въпроса ми е : Каква е цената на лагери за соростната кутия за Е34 524 TD ? Говорим за оригинални НЕМСКИ . Благодаря предварително !
един приятел пробва да сменя лагери и нищо не стана
вървеше после ама на празен ход издаваше едни звуци
знаиш къв филм е да я разглобиш та кутия то разглобяването лесно ама после зглобяването
ко искаш да ти дам една да тренираш

- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
Мани, мани на Клибрата преди така се нахендрих дадох 250 лв. за един лагер на 5-та един синхронизатор и комплект гарнитури и след 6 месеца пак си купи кутия втора употреба.
4 мнения
• Страница 1 от 1