Пак проблем с таблото :(
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
Пак проблем с таблото :(
Значи тблото ми е с дигиталния километраж, преди имах проблеми с уредите (всичко отказваше да работи докато не откача акумулатора), но сега проблема е друг (освен това с уредите) вчера сутринта влизам в гаража давам контакт,колата студена,а датчика за температурата на водата ми показва,че колата почти е достигнала работна темп. т.е малко преди средата, паля и като я покарам малко стига до делението преди червеното и там си стои, след малко каране се оправя и почва д показва както трябва после пак откача и отива пак към червеното. Имате ли идея какво може да е?
ПС: Утре ще я нося в Шумен на доктор
, но все пак искам да се посъветвам с колегите които разбират или са имали някакъв подобен проблем.
ПС: Утре ще я нося в Шумен на доктор

- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
Премери си датчика какво съпротивление дава или за по лесно откачи буксата и виж дали положението е същото като дадеш контакт ако стрелката не мърда най-вероятно е датчика.
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
Колеги днес си реших проблема с таблото и решението е "ново" (2-ра ръка ) удоволствието излезе 100лв+10лв(монтаж на новото) сега като цяло всички уреди работят по-прецизно.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
най доброто решениеBAI_DOBRI написа:Колеги днес си реших проблема с таблото и решението е "ново" (2-ра ръка ) удоволствието излезе 100лв+10лв(монтаж на новото) сега като цяло всички уреди работят по-прецизно.

- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
Ами за сега е най-доброто решение, то и това новото има малко забележки, но като цяло е по-добре от мойто, пък няма гаранция,че това новото няма да почне да прави същите номера след 2-3 дни,но имам уговорка с хората,ако до 2 седмици всичко е ок да си карам така,а ако нещо се прецака(да не викам дявола все пак) да върна таблото и да ми върнат парите. Има и друг плюс с това новото табло-мойто беше на 325000км а това е на 268000
подмладил съм я

5 мнения
• Страница 1 от 1