странен проблем
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
странен проблем
от както го карам тоя мотор имам един странен проблем ...
ако тръгвам от място и потеглям супер плавно и подавам плавно газ до 2000 оборота да кажем при което смачкам педала за газта до долу колата вместо да тръгне тя забива нос и все едно работи на 3 цилиндъра и в момента в който отпусна и натисна газта се изстрелва.. но това не е при всички потегляния ами само когато си реши колата.. от какво може да е дайте някъв акъл ..
ако тръгвам от място и потеглям супер плавно и подавам плавно газ до 2000 оборота да кажем при което смачкам педала за газта до долу колата вместо да тръгне тя забива нос и все едно работи на 3 цилиндъра и в момента в който отпусна и натисна газта се изстрелва.. но това не е при всички потегляния ами само когато си реши колата.. от какво може да е дайте някъв акъл ..
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
да ти кажа с две думи-няма налягане на горивото-я помпа я реле или филтър а може и възвратен клапан ако си с бензиново 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Stanchev написа:а кой мотор караш?
2,5 литра Ванус

И аз като bmwfena мисля,че може да е от ниско налягане в горивната уредба , скоро с брат ми го замерете налягането,той сега ми каза ,че има уред

Георги пюПенчев
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
6 мнения
• Страница 1 от 1