НЯКОЙ С ГАЗОВА НА M52 има ли..и как е
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
НЯКОЙ С ГАЗОВА НА M52 има ли..и как е
мисля да слагам газова на мойта ,че да мога да се радвам повече време.Некакви мнения от карачите на газ .
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
как газова-газов инжекцион или обикн.газова
ако си с обикн.газова има опасност да се превърнеш в подвижен фойерверк...иначе гаста си е газ....икономията е на лице но М52 си иска гозовия инжекцион 

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
д
Вече сложих ,газ BRC с 8 кихалки и работи добре .Ще е добре някой с опит да сподели какви проблеми може да се получат ,как са сложени кихалките и тн.Малко ме е яд ,че сасипах колата ,но неожах да я бартеросам и.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
grnka написа:8 кихалки??да не е с изпарител за Лада ...евтиния и на гориво евтиния и на монтажа и самия продукт...още 1100 лв от горе щеше да имаш ГИ ама поне хубаво че си споделил ...поне да ти олекне...че от тук нататък не знам как ще отваряш предния капак и да гледаш простащината дето си сътворил
лек ден
стигате пак и ви ве
колата си е негова и каквото си иска това ще прави
като вземете да се превземате за тази газ
такали всички карат на бензин
не всеки може да изсипе 1500лв накуп и да си сложи ГИ
ся наистина 8 кихалки са много две щяха да свършат работа

и на мене са ми казвали закво сам сризилил колата си с газова
ама как да обясня че сам я взел с такава обиновена газова

с
абе ,кихалките са на всеки цилиндър по една с диаметър 6см, една на дебитомера и една за всеки случай на филтъра .Незнам кво не ,ама ми треа мнение от някой който знае за кво иде реч,да сподели ,а който е богат да си кара на кво иска,стига сте се заяждали
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: с
krasi_bmw написа:абе ,кихалките са на всеки цилиндър по една с диаметър 6см, една на дебитомера и една за всеки случай на филтъра .Незнам кво не ,ама ми треа мнение от някой който знае за кво иде реч,да сподели ,а който е богат да си кара на кво иска,стига сте се заяждали
може ли да снимаш тая на филтъра

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Сигурно е сложил две около дебитомера, една преди и една след
Всъщност няма нужда от кихалка между филтъра и дебитомера. А искам да попитам, с тез двете кихалки гофрираният маркуч не е ли мноог смачкан? Защото аз с една се принудих да го скъсявам, а си представям с две какво е.
BTW, днес мисля да сложа някакъв спортен филтър, не го знам къв е, Сони ми го даде. Та се чудя, дали да правя хиитшилд или така да карам. Защото газта обича студен въздух повече и от бензина.

BTW, днес мисля да сложа някакъв спортен филтър, не го знам къв е, Сони ми го даде. Та се чудя, дали да правя хиитшилд или така да карам. Защото газта обича студен въздух повече и от бензина.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
не слагай спортен филтър, ще почне ти гърми
а и със сигурност няма да е по-студен въздуха колкото и да изолираш, пробвано е 

- TheBoss
- Полковника
-
Абе тя и сега погърмява от време на време. Като е на 2-ра с ниска скорост и няма кой да ръгне 1-ва
Обаче аз съм тъпо копеле и ще ръгна филтъра да видя какъв е резултата. Все пак нали съм мод, трябва да знам всичко, или почти всичко, за Е34 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- TheBoss
- Полковника
-
по-богата от това? 19/100 градско и 12,5 на дълго
ама 0-100 за 11 сек. на газ
и с вратите напред на всяко удобно за целта място.
Но като се замисля, може и да си прав, ако по-обогатя сместа може да падне разхода 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
Свържи се с Gemar ако иска да направите едно тестване, той взема старата ми 34-ка, прави около 10 на газ и разхода е да не кажа с 1/3 по-малко на твоя
аз центровам така: при еднаква скорост гледам разходомера когато карам на бензин, и го правя да ми показва с 2 литра по-малко на газ при същата скорост и предавка

аз центровам така: при еднаква скорост гледам разходомера когато карам на бензин, и го правя да ми показва с 2 литра по-малко на газ при същата скорост и предавка

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3