---Проблем.
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
---Проблем.
---Здравейте колеги.Имам следния проблем.Става въпрос за таблото.Преди малко като изгасих колата ми направи впечатление че жълтия и червения светодиод от скалата на таблото за смяна на маслото продължават да светят.Като я заключих пак е така.И в момента си светят.До тази сутрин ми светеше инспекшъна и по едно време по време на движение светна ойлсървиса със тези диоди и часовника.Странното е че дори при изгасен мотор и заключена кола не огасват.Дайте предложения от какво може да е.Да не е изпаткал нещо компа?Благодаря предварително.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: ---Проблем.
veso VTK написа:---Здравейте колеги.Имам следния проблем.Става въпрос за таблото.Преди малко като изгасих колата ми направи впечатление че жълтия и червения светодиод от скалата на таблото за смяна на маслото продължават да светят.Като я заключих пак е така.И в момента си светят.До тази сутрин ми светеше инспекшъна и по едно време по време на движение светна ойлсървиса със тези диоди и часовника.Странното е че дори при изгасен мотор и заключена кола не огасват.Дайте предложения от какво може да е.Да не е изпаткал нещо компа?Благодаря предварително.![]()
![]()
Аз знам, че като дойде време свети дори и като работи двигателя, но като е изгасена, незнам

- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Абе тия батерии и кондензатори ги ползвате като пенкилер(това не е Пена у килеро, а pain-killer, т.е. убиец на болки, изпозва се като синоним на панацея). Първо закачи друго табло и пробвай дали пак ще свети. Така ще елиминираш една от възможните много причини. Нататък ще го мислим 

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
veso VTK написа: Май ще се сменя таблото.Ако някой знае колко върви втора употреба да казва.
45лв. го взех моето миналата седмица. И аз трябваше батерии да сменям, но едно, че не можах да намеря хубави, а за "някви" ми искаха по 10лв. за брой и друго, взе че ми се прееба и километража, едно зъбно колелце дето го няма нийде се изрони и

12 мнения
• Страница 1 от 1