От къде да си купя ????
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
От къде да си купя ????
Трябва да сменям предна лява биелетка и тампони на амортисорите ... Препоръчайте ми мгазин в плодив или поне някои ако знае цени да каже да търся приблизителни .... А между другото искат ми 40 лева за смяната на 3-е неща... как е като цена ??????
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Колега всичко е ОК ама не съм сигурен за тия тампони на амортисьорите дали са ти зле...Значи ше ти кажа един случай... Отивам в сервиз да ми погледнат предницата че нещо се беше разтропало отпреде и какво става... Казват ми да сменям половината неща включително и тия тампони... А като отидох в официалния сервиз с едното момче се познаваме и ми казва че тия тампони се сменят на клиенти не на познати... Тоест може и да не са ти за смяна... Провери как ше ти е колата без да ги сменяш ако е ок не ги... Сега мойта е със същите старите тампони и е перфектна... А иначе биелетките до колкото научих добри са турските просто излизат по яки от оригиналните незнайно що...Струват 25лв някъде щото сменях скоро... смяната е 5-10лв... Можеш и сам да си я смениш ако разбираш....
УСПЕХ ... Но моя съвет е да пробваш да видиш със същите тампони....
УСПЕХ ... Но моя съвет е да пробваш да видиш със същите тампони....
ре
след 2-ра диагностика на ходовата част трябва да се сменят предна биалетка и заден десен тампон ...... доколкото разбрах биалетките на АС Метал са добри ама не знам къде се продават в Пловдив ..... ако някой е пазарил от града на тепетата нека да ме светне ..... а още нещо .. опитах се да си сваля биалетката сама ама като вдигнах колата с крика и се оказа че хоризонталната стабилизираща щанга оказва натиск и биалетката не може да се развие .. каква е технологията за смяна ... трябва да вдигна колата със 2 крика или какво ?????????????????
5 мнения
• Страница 1 от 1