климатик
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
климатик
колеги имам следния проблем,- климата не ми работи, бях на сервиз и ми замериха налягането на фреона -няма такова, и без нищо друго да гледат оня ми казва колата е от австрия радиятора-300лв е за смяна -сигурен съм, обаче аз не съм сигурен защото всичките радиатори светят като нови, дайте съвет какво да правя ,според мен не нормално веднага да се хвърля на покупка от 300лв. 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
бегай в импас 56 ул знаме номер 4
http://bgmaps.com/map.asp?sid=feb891e89e529d068c13c4b07c3f131c&key=&keyid=&tplname=&size=5x4
http://bgmaps.com/map.asp?sid=feb891e89e529d068c13c4b07c3f131c&key=&keyid=&tplname=&size=5x4
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
JANI написа:nacy carама тоя климатикаджията бе6е някъв циркулиращ индивид не работеше в сервиза
Казах ли ти там да не ходиш

znam че ми казахте ама когато на 39-ката стана оня гаф с дебитомера те първи откриха проблема и даже пари не искаха , преди тях обикалях къде ли не и никой не се спря на дебитомер , а там даже тока им беше спрял и не я закачиха на компютър и човека веднага констатира 4е проблема е в масметъра
и от тогава ми направиха доста добро впечатление

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
JANI написа:znam че ми казахте ама когато на 39-ката стана оня гаф с дебитомера те първи откриха проблема и даже пари не искаха , преди тях обикалях къде ли не и никой не се спря на дебитомер , а там даже тока им беше спрял и не я закачиха на компютър и човека веднага констатира 4е проблема е в масметъраи от тогава ми направиха доста добро впечатление
и на мен ми прави впечетление, оная с убавите цици в магазина

там преди ходих САМО да ми зануляват инспекшъна и да оплакна окото, ся само плакна окото

- dinozab
-
-
Stanchev написа:JANI написа:znam че ми казахте ама когато на 39-ката стана оня гаф с дебитомера те първи откриха проблема и даже пари не искаха , преди тях обикалях къде ли не и никой не се спря на дебитомер , а там даже тока им беше спрял и не я закачиха на компютър и човека веднага констатира 4е проблема е в масметъраи от тогава ми направиха доста добро впечатление
и на мен ми прави впечетление, оная с убавите цици в магазина![]()
![]()
там преди ходих САМО да ми зануляват инспекшъна и да оплакна окото, ся само плакна окото
Цветето гледаш а мръсник

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
а ве...тва утре работят ли да взема да мина да я видя ве...безтуй пътя ми е през Филибе----заинтригувахте меStanchev написа:нема такава мръсница никъде другаде![]()

- dinozab
-
-
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Дино ти луд ли си ве жената е с мене и ще ме утепе веdinozab написа:Направо да те водя у тях![]()
![]()

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2