Въпросче за Климатика...
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпросче за Климатика...
Колеги имам Е34 м50б20 та онзи ден си карам аз и напича супер яко и си викам иаде да си пусна климата ... та пуснах климатика и газ от Пловдив до Пазарджик ... та какъв е проблема започна да охлажда ама след около 4-5 мин. и охлади до едно положение а не мога да се съглася че е максималното защото го бях нагласил на 16 градуса .... Возил съм се на друга подобна като е на 16 градуса вътре е доста по студено отколкото при мен ??? Някакви идеи ????Фреон ли трябва да се долива или ??????
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Re: re
mafffff написа:не тва е проблема духа си студено но според мен не е достатъчно .. тоест духа по слабо
Силата на струята ли ти се струва слаба или самата температура на въздуха дето излиза от дюзите те притеснява

ре
самата темперстура става горед долу приятно но не и хладно а не на мин. градуси ..като се возя в други Е34 и като се пусне климата на 16 градуса и вътре става чак студено а при мен само охлажда до някъде и това е /
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Както каза колегата смени първо филтъра и ако пак не е наред провери фреона как е
Друго нема кво да е

Друго нема кво да е

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
сложи врътките на 22-24 градуса и пусни климатика! при мен като задържаха клапите така духаше най-студено 

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Мисля е от фреона колега
Ходи виж него първо... Ако ти е зле филтъра значи няма да ти духа добре изобщо от дюзите... А сега ти духа ама хладко... Недостатъчно фреон според мене...

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: re
Хич даже не го и мисли много. Точно от това еmafffff написа:Всъщност и аз си го мисля същото че фреона е малко и трябва да се долее...

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Филтъра на климатика ти се намира , като махнеш джапката и раглобиш тръби и такива неща вляво достаааа забутан отдолу в средата... Можеш и сам да си го смениш ама е малко кофти щото ше ти трябва еврейска звезда ключ а и ако не сглобиш всичко как трябва ще ти дрънчи джапката... Така че реши си дали ще си го смениш сам или на майстор и за 10лв да се мъчи той 

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2