тунинг циферблат
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
тунинг циферблат
чувал съм че може да се залепи нещо варху стария само трябва да си намеря шаблони. търсих много но не намерих някои може ли да помогне. 1989г. е34 535
bmw mania
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Само един савет от мен
,не слагаи такива гадории познавам няколко души коит си осакатиха таблата и после пла4ат да ги сменят, не ка4ествените шаблони прозират и стаа грозна работа повярваи

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
фолио (лепенки) се слагат на табла като на голфове ,опели и др подобни...тяхното осветяване е отгоре над циферблата, а на бмвто е задно (зад циферблата) реално минава светлината през него и всяка лепенка би спирала слабият сноп светлина.един съвет от мен не слагай такава глупост 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: тунинг циферблат
plamen01 написа:чувал съм че може да се залепи нещо варху стария само трябва да си намеря шаблони. търсих много но не намерих някои може ли да помогне. 1989г. е34 535
бате относно лепенки на циферблата става много грозно 4есно остависиго така особено ако си с белите прозра4ни стрелки повярваи ми няма по красиви от тях особено на 5 ците не тарпят такив апромени аз имах и ги махнах щото 4ерното табло с позра4ните стрелки са перфекни просто а тъпотое 4е като свалиш стрелките и после трудно се нагласят особено тази за бензина и водата

12 мнения
• Страница 1 от 1