Проблем с Airbag
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- angel_peev
- Потребител
-
- Кара: BMW 525 TDS, 94-та година
Проблем с Airbag
Здравейте,колеги!
Днес си изкарах таблото за да му сменя една от лампичките за осветление на уредите.Смених я,монтирах таблото и сега когато запаля лампата за airbag-a свети около минута-минута и нещо и изгасва,докато преди когато дам на контакт светваше и когато запаля изгасваше веднага.От какво може да е това и дали е опасно?
Предварително благодаря за съветите ви!
Днес си изкарах таблото за да му сменя една от лампичките за осветление на уредите.Смених я,монтирах таблото и сега когато запаля лампата за airbag-a свети около минута-минута и нещо и изгасва,докато преди когато дам на контакт светваше и когато запаля изгасваше веднага.От какво може да е това и дали е опасно?
Предварително благодаря за съветите ви!
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
- Fakiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е32 740IL E34 525i
- Мечтае да кара: E24 M635CSI(M6) , E34M5 , 850CSI (M8)
При мен пък първоначално мига няколко минути, след което светва за постоянно! Не знам дали става въпрос само за чистене на грешка на AIR BAG-а, или нещо по сериозно, тъй като на 2 пъти диагностици не можаха да помогнат! Поне не и с основната диагностика! Явно е нужно тест(диагностика) на самата air bag инстал. , модул и т.н ! Само в DARU и KAMOR ли могат да помогнат, някой знае ли ?
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
Спорет мен ако си махал волана като си свалял тавлото е трябвало да махнеш клемата на акомолаторо щото сега е направил грешка компа отиди на бош да исчистат грешките 

- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
Колега като се маха таблото се откачва акомулатора иначе дава грешка на аербека, аз го ядох същия. Сега на диагностика и ти се решава проблема. Не е проблем но си е разход.
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
cvetoslav написа:Колега като се маха таблото се откачва акомулатора иначе дава грешка на аербека, аз го ядох същия. Сега на диагностика и ти се решава проблема. Не е проблем но си е разход.

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Достатъчно е само ключа да е махнат от контакта или да не свети нищо по таблото и няма да светне след това даже и да махнете волана 

- Fakiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е32 740IL E34 525i
- Мечтае да кара: E24 M635CSI(M6) , E34M5 , 850CSI (M8)
Точно така- мисля, че си прав! Свалял съм неведнъж волана, но никога конт. ключ не е бил на контакт или на полуконтакт! Проблема го наследих с колата- явно автора му е от предишния притежател! Така или иначе, ще се ходи отново на диагностика за аir bag-а !dinozab написа:Достатъчно е само ключа да е махнат от контакта или да не свети нищо по таблото и няма да светне след това даже и да махнете волана
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Има една много ,мого нежна инсталация ,която е за възглавницата и клаксона,която,при сваляне на волана, ако се допусне грешка след развиване на централната гайка, да се завърти безконечно волана (повече от 2,5 оборота в двете посоки от център), всичко свършва
Няма клаксон,няма възд.възглавница
Георги Пенчев

Няма клаксон,няма възд.възглавница

Георги Пенчев
9 мнения
• Страница 1 от 1