Драма с фаровете и чистачки!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: ги да спират на пешеходните пътеки.

Драма с фаровете и чистачки!

Мнение от TheClergyman » 27 Фев 2007, 20:42

Ае момчета, кажете как да си разглобя фаровете! Става въпрос за десния дълъг фар, искам да го сменя понеже пуска вода... Как ще стане най-лесно? Бихте ли ми обяснили стъпка по стъпка? :help:
И другата драма - чистачките не работят нормално на втората степен. Мисля, че са вързани със скоростомера някак, понеже преди работеха нормално само в движение, иначе при спрял автомобил пак са с голям интервал на втората стебен :!: :roll: Имали ли сте подобен проблем? Вече смених таблото, но не е от това. Комфорт модулът къде се намира :?:
Мерси предварително :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Re: Драма с фаровете и чистачки!

Мнение от the_gate » 27 Фев 2007, 20:57

чистачките не работят нормално на втората степен. Мисля, че са вързани със скоростомера някак, понеже преди работеха нормално само в движение, иначе при спрял автомобил пак са с голям интервал на втората стебен :!: :roll: Вече смених таблото, но не е от това. Комфорт модулът къде се намира :?: значи комфорт модула ти е от ляво под задната седалка.а за чистачките ...ми те са така като си на втора степен и спре колата те преминават в първа степен ;)

Потребител
Аватар
Кара: ги да спират на пешеходните пътеки.

Мнение от TheClergyman » 27 Фев 2007, 21:01

Лошото е, че сега на втора степен и в движение пак са с интервал :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мечтите си..

Мнение от shneider » 27 Фев 2007, 22:17

мислия че трябва да има интервал и на втора степен.разликата е че когато колата се движи тои се скасява..

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 27 Фев 2007, 23:21

shneider написа:мислия че трябва да има интервал и на втора степен.разликата е че когато колата се движи тои се скасява..

------Когато колата е в движение на 2-ра степен не трябва да има абсолютно никакъв интервал. :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 28 Фев 2007, 11:11

Има датчик на дифа, но ако е той няма да ти работи и моментния разход май. Иначе комфорта е под задна седалка. А на 2-ра степен си работят и на място :!: , така че определено има проблем. Аз бих проверил първо датчика и после комфорта.
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 28 Фев 2007, 11:19

А за фарровете, аз махам първо "бъбреците" с пластмасите покрай тях, абеее цялата решетка, щото иначе много се криви лайсната под фаровете и ме е страх да не я скърша нещо :mhihi: . После ще видиш там винтовете на фаровете май са 4 отпред и :!: има един отзад до мигача.
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

Назад към E34