Драма с фаровете и чистачки!
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- TheClergyman
- Потребител
-
- Кара: ги да спират на пешеходните пътеки.
Драма с фаровете и чистачки!
Ае момчета, кажете как да си разглобя фаровете! Става въпрос за десния дълъг фар, искам да го сменя понеже пуска вода... Как ще стане най-лесно? Бихте ли ми обяснили стъпка по стъпка?
И другата драма - чистачките не работят нормално на втората степен. Мисля, че са вързани със скоростомера някак, понеже преди работеха нормално само в движение, иначе при спрял автомобил пак са с голям интервал на втората стебен
Имали ли сте подобен проблем? Вече смених таблото, но не е от това. Комфорт модулът къде се намира
Мерси предварително

И другата драма - чистачките не работят нормално на втората степен. Мисля, че са вързани със скоростомера някак, понеже преди работеха нормално само в движение, иначе при спрял автомобил пак са с голям интервал на втората стебен

Мерси предварително

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
Re: Драма с фаровете и чистачки!
чистачките не работят нормално на втората степен. Мисля, че са вързани със скоростомера някак, понеже преди работеха нормално само в движение, иначе при спрял автомобил пак са с голям интервал на втората стебен
Вече смених таблото, но не е от това. Комфорт модулът къде се намира
значи комфорт модула ти е от ляво под задната седалка.а за чистачките ...ми те са така като си на втора степен и спре колата те преминават в първа степен 

- TheClergyman
- Потребител
-
- Кара: ги да спират на пешеходните пътеки.
- shneider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: към мечтите си..
мислия че трябва да има интервал и на втора степен.разликата е че когато колата се движи тои се скасява..
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Има датчик на дифа, но ако е той няма да ти работи и моментния разход май. Иначе комфорта е под задна седалка. А на 2-ра степен си работят и на място
, така че определено има проблем. Аз бих проверил първо датчика и после комфорта.

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
А за фарровете, аз махам първо "бъбреците" с пластмасите покрай тях, абеее цялата решетка, щото иначе много се криви лайсната под фаровете и ме е страх да не я скърша нещо
. После ще видиш там винтовете на фаровете май са 4 отпред и
има един отзад до мигача.

7 мнения
• Страница 1 от 1