то ако не тук,каде да се похваля

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: усмихнат
Мечтае да кара: совалка

то ако не тук,каде да се похваля

Мнение от texudo » 26 Фев 2007, 13:37

здравеите братлета,най-после реализирах една моя мечта а именно да си взема 525 е34-бензин,та продадох 520,М20 и се заех да търся,голям проблем се оказа не може да се вкара защото е акцизно а тук в БГ.на койти му е читава не я дава а за другите не ми се споменава(тиа ,които са бартеросвани преправяни,с АГУ и т.н),но ето че изгря слънце и на моята тераска. :D петак 23.02 се сдобих с любимата бима,беше любов от първи поглед,колицата е 93 набор в доста прилично с-ние,ваносчето леко ръмжи ,но ме успокоиха,че не е проблем имам да сменям накаладки отзад и накараиник от дясно.който леко почуква ,смених горивен,въздушен филтър и мисля да сменя маслото с "лики моли" пълна синтетика. Общо взето това е почивните дни навартях 450-500км с нея и лекотата скоито 190-те кончета поглъщат километрите е неописуема,няма такъв кеф,мислих обаче че 525 са с шпер тази обаче не е дали не е сменяван :?: .p.s приемам всякави препоръки,ще я снимам и ще кача снимки ,успех на всички
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 26 Фев 2007, 14:34

колега не разбрах нов внос ли е или от бг?ако е внос колко те глоби страната ни(акциз)....а иначе за колицата мога да кажа че е мечта на повечето от нас да имат под капака този двигател.със здраве да си я караш ;) а за шпера тук във форума мисля че предлагат и то на поносими цени :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: усмихнат
Мечтае да кара: совалка

Мнение от texudo » 26 Фев 2007, 15:09

мерси колега,колата е вкарана преди 2г от Германия,колкото до акциза когато правех сметки да вкарам беше 4000+лв иначе в германия имаше добри екземпляри за по 1500-1800евро,но толкова пари на таз дътжава..... :twisted:
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."

Аватар
Кара: Е 39 520I 1998г.

Мнение от nikol78 » 26 Фев 2007, 17:57

Честито колега карай с удоволствие новата Баварка хайде пак да ти е честита :arrow: :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E34 /грухчо/
Мечтае да кара: E34 M5

Относно акциза!

Мнение от tahsinov » 26 Фев 2007, 18:40

Колеги, чудя се какво да го правим този акциз! Според мен покупката
на кола от страна - членка на ЕС не би трябвало да се счита за внос.
Нали ужким пазара е общ! Докога ще ни принуждават изкуствено да караме скопени автомобили!!! Подписка ли да направим, какво ли, не
знам! Ще се радвам ако намеря съмишленици по този въпрос.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Re: Относно акциза!

Мнение от AGT » 26 Фев 2007, 19:23

tahsinov написа:Колеги, чудя се какво да го правим този акциз!

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=48106
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Назад към E34