Побърква ме
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Побърква ме
Начи някой път като я запаля и се разнася некъф гонг. Не моа да разбера къф му е проблема
Свикнах вече да ме предупреждава за точно време ама тоя скапан гонг направо ме побърква. По някой път ми гонгира и по време на движение. 

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
ot malkoto tubalce se spira
hahhahhahahah
)))
e kakavo da ti kaza tova se spira i s chasa piukaneto na malkoto displeiche do vrutkite za parnoto v goenia desen ugal ima edin simvol kato zvukche
)) kakto se setva vremeto poslednoto e setvaneto na saunda
) i se spira ot tam
mislia che reshenieto ti e malkoto kopchence do cifrite
)

e kakavo da ti kaza tova se spira i s chasa piukaneto na malkoto displeiche do vrutkite za parnoto v goenia desen ugal ima edin simvol kato zvukche

mislia che reshenieto ti e malkoto kopchence do cifrite

NeoPrint написа:При температура под +3 те предупреждава за евентуално заледяване и изненадващи дрифтове ве колега
Е... мноо съм проЗ

Колкото до дрифтовете - лоша работа. Преди седмица в кв. Дружба влязох в една много коварна дупка. Така изтреска, че ми паднаха пломбите. Ама барабар и с пломбите ми отидоха преден десен и заден десен амортисьор.

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
5 мнения
• Страница 1 от 1