Побърква ме

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Мафиозо!
Аватар

Побърква ме

Мнение от rado_rf » 04 Фев 2007, 18:43

Начи някой път като я запаля и се разнася некъф гонг. Не моа да разбера къф му е проблема :uups: Свикнах вече да ме предупреждава за точно време ама тоя скапан гонг направо ме побърква. По някой път ми гонгира и по време на движение. :help:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от penio » 04 Фев 2007, 19:00

захладняло е навънка, затова.

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 04 Фев 2007, 19:01

При температура под +3 те предупреждава за евентуално заледяване и изненадващи дрифтове ве колега :winky:

младши ентусиаст
Аватар

ot malkoto tubalce se spira

Мнение от 535 » 04 Фев 2007, 19:03

hahhahhahahah :))))

e kakavo da ti kaza tova se spira i s chasa piukaneto na malkoto displeiche do vrutkite za parnoto v goenia desen ugal ima edin simvol kato zvukche :))) kakto se setva vremeto poslednoto e setvaneto na saunda :)) i se spira ot tam

mislia che reshenieto ti e malkoto kopchence do cifrite :))

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 04 Фев 2007, 19:13

NeoPrint написа:При температура под +3 те предупреждава за евентуално заледяване и изненадващи дрифтове ве колега :winky:

Е... мноо съм проЗ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колкото до дрифтовете - лоша работа. Преди седмица в кв. Дружба влязох в една много коварна дупка. Така изтреска, че ми паднаха пломбите. Ама барабар и с пломбите ми отидоха преден десен и заден десен амортисьор. :( И ся дрифтове нанайси.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Назад към E34