Съвет отностно подгревни свещи

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нахилен
Мечтае да кара: Е30 кабрио

Съвет отностно подгревни свещи

Мнение от Maverik » 29 Яну 2007, 14:22

Колеги,изгорели са ми подгревни свщи(точно колко ще кажа като ги замеря).Та молбата ми е да ме посаветвате какви свещи да си взема,защото не ми се дават по 41лв.от дару.А на старата кола с М21 си спомням,че като ми изгоряха и взех някакви не си спомням какви и след 2-3 седмици пак се скапаха.Оригинални знам,че са беру,ако знаете откъде мога да си взема такива ще съм ви благодарен да споделите.
Мерси предварително

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 29 Яну 2007, 14:55

аз съм с едни по 9лв беше бройката вече 12 месеца никакъв дерт нямам някакви сръбски май бяха марката им е ИСКРА много съм доволен !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: Съвет отностно подгревни свещи

Мнение от slavianko » 30 Яну 2007, 19:05

Maverik написа:Колеги,изгорели са ми подгревни свщи(точно колко ще кажа като ги замеря).Та молбата ми е да ме посаветвате какви свещи да си взема,защото не ми се дават по 41лв.от дару.А на старата кола с М21 си спомням,че като ми изгоряха и взех някакви не си спомням какви и след 2-3 седмици пак се скапаха.Оригинални знам,че са беру,ако знаете откъде мога да си взема такива ще съм ви благодарен да споделите.
Мерси предварително
Колега ако сменяш свещи направо ги сменяй всичките. А що се отнася до марката. беру или бреми мисля бяха по по най ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Назад към E34