Подлакътници за седалките
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Подлакътници за седалките
Имам един въпрос... Купих си подлакътници на мойта Е34ка ... Тя по принцип е без от завода така излязла...
ама сега реших че ме кефи ако има и си купих малко наизуст... Дал съм ги да ги направят кожени щото салона е черна кожа и да си паснат.... и след това имам желание да ги сложа.... Та въпроса ми е следния ....Случайно да знаете дали може да се сложат подлакътниците на мойте седалки? Трябват ли някви специални интервенции за да се монтират? Забравих да спомена седалките не са спортни ... Сериен вид са.Просто са кожени.

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: Подлакътници за седалките
Ами те седалките така или иначе всички си имат отвори каде да се сложат подлакътниците. въпросът е че на самата кожа дето е облечена сега седалките ти няма отвор. А и на кората дето стои зад седалката и обхваща и от страни също трябва да се направят отвори. А и защо си мисля че трябва да се смъкне и тапицерията на облегалките и тогава да се монтират. Скоро претапицирах моите recaro и понеже те нямаха подлакътници им сложих от старите оригинални. Виж как изглеждат на снимките тук в галерията миSaSo написа:Имам един въпрос... Купих си подлакътници на мойта Е34ка ... Тя по принцип е без от завода така излязла...ама сега реших че ме кефи ако има и си купих малко наизуст... Дал съм ги да ги направят кожени щото салона е черна кожа и да си паснат.... и след това имам желание да ги сложа.... Та въпроса ми е следния ....Случайно да знаете дали може да се сложат подлакътниците на мойте седалки? Трябват ли някви специални интервенции за да се монтират? Забравих да спомена седалките не са спортни ... Сериен вид са.Просто са кожени.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: Подлакътници за седалките
SaSo написа:Имам един въпрос... Купих си подлакътници на мойта Е34ка ... Тя по принцип е без от завода така излязла...ама сега реших че ме кефи ако има и си купих малко наизуст... Дал съм ги да ги направят кожени щото салона е черна кожа и да си паснат.... и след това имам желание да ги сложа.... Та въпроса ми е следния ....Случайно да знаете дали може да се сложат подлакътниците на мойте седалки? Трябват ли някви специални интервенции за да се монтират? Забравих да спомена седалките не са спортни ... Сериен вид са.Просто са кожени.
ако идваш утре на еко обадисе ще ти кажа как става хавата и аз ги слагах допълнително само с еоабди

- shneider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: към мечтите си..
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
shneider написа:a от каде се копуват и каква е цената им?
от моргите колега или наи ве4е от стари коли сваляш нови несе продават инак аз моите ги зех за 50 кинта 2 та

- SaSo
- старши ентусиаст
-
Ами мойте ги купих тука от едно момче което праща от германия разни дребни неща ....Около 40 лева ми клекнаха двата....Аз с заедно с тях си взех и един халоген с капаче. А да питам нещо в колко ше се сбирате на екото ...
аз живея много близо там в Младост 1
до Маргел точно ... Това за джантите и ми е на една плюнка от нас
Да мина да видим как става цялата работа с тия подлакътници 

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
SaSo написа:Ами мойте ги купих тука от едно момче което праща от германия разни дребни неща ....Около 40 лева ми клекнаха двата....Аз с заедно с тях си взех и един халоген с капаче. А да питам нещо в колко ше се сбирате на екото ...аз живея много близо там в Младост 1
до Маргел точно ... Това за джантите и ми е на една плюнка от нас
Да мина да видим как става цялата работа с тия подлакътници
от 9

- shneider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: към мечтите си..
а заедно с тях какво трябва да се вземи..там болтове,гаики не знам...да почвам да търсия из моргите но да знам точно какво трябва да има в комплекта
да не се окаже че не мога да ги монтирам после..а и ако кажете с две думи как става монтирането..все пак ще ми трудно да доида в до столицата.. 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Колега ти като си взе подлакътниците взе ли си и оста на която те се вдигат и смъкват. Към тази ос в края и има и една планка с два отвора за болтовете с които се прикрепя към седалката. Болтовете са обикновенни обаче на единият мисля има широка втулка. Тези работи е хуваво да си ги взел иначе ако имаш само самите подлакътници ще ти е много трудно. Или трябва доста да импровизираш. Иначе самата смяна е елементарна. Махни кората дето и зад седалката и ще видиш веднага отворите кадето се закрепват.shneider написа:а заедно с тях какво трябва да се вземи..там болтове,гаики не знам...да почвам да търсия из моргите но да знам точно какво трябва да има в комплектада не се окаже че не мога да ги монтирам после..а и ако кажете с две думи как става монтирането..все пак ще ми трудно да доида в до столицата..
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
SaSo написа: А да питам нещо в колко ше се сбирате на екото ...аз живея много близо там в Младост 1
до Маргел точно ...
с тази разлика,че става въпрос за еко-то на бул.България над макдоналдс ндк

- SaSo
- старши ентусиаст
-
Еееее че то доста съседи сме били .... хихихихихихихи
да земем да направим нещо като Младост - събор... някъде на голямо пространство...

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
13 мнения
• Страница 1 от 1