въпросче
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- shneider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: към мечтите си..
въпросче
не искам да изморявам с въпросите си но притежавам колата от скоро(това лято) и не съм наясно за вскичко.от вчера чувам едно виене даже и сега преди малко се качих и доста е настъпах..но не съм сигурен за това от каде се чува.с увеличаването на оборотите се чува по ясно а при намалянето им обратно тръгва да затихва..като увелича скорост и е изкюча от предавка маи се губи..дифа ли ще е?стана се едно имам турбина

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
ам сигур дифа
тои издава подобни звуци.
ама знаи ли се
от коя 4аст на колата идва то звук?
ко е отзад дифа тряа да е.
лагерите на колелата издават подобни звуци но 6том като освободи6 и спира зна4и не е от тях.
моята диагноза -дифа
тои издава подобни звуци.
ама знаи ли се
от коя 4аст на колата идва то звук?
ко е отзад дифа тряа да е.
лагерите на колелата издават подобни звуци но 6том като освободи6 и спира зна4и не е от тях.
моята диагноза -дифа
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
При мен го има това, но е установено, че е от лагерче на опашката на съединителя
. Моя човек каза че не е болка за умиране и мога да си карам така. Когато почна да ускорявам на 1, 2 и 3 точно при натискане та съединителя свирва като турбо
, а при изпреварване ме гледат ей тъй
.

- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
.
колега само да попитам 4е и такъв слу4аи съм имал...
касетофон4ето пуснато ли ти е когато вие? ако е да ясно за6то неможе6 да определи6 откъде е 6тото е от колонките и вие то4но като диф.. и се увели4ава с газта и намалява с нея
касетофон4ето пуснато ли ти е когато вие? ако е да ясно за6то неможе6 да определи6 откъде е 6тото е от колонките и вие то4но като диф.. и се увели4ава с газта и намалява с нея

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- shneider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: към мечтите си..
вие и когато няма музика..ако не е от дифа..от двигател какво мозе да е?вискотоможе ли да е тръгнало и да издава такъв звук и дали ако форсирам дв на отворен капък на място ще мога да разбера нещо...
цена на десен долен носач и някаква марка..щото го сменях август и сега пак е за смяна..и има ли такова понятие задържа амортисъора?(за задните конкретно).накарах един маистор да я разклати на моста да разбера кво суми от задницата..разклати я 2 пъти и диагноза веднага "задържат"-сменяни са също август..аиде
мерси предварително

мерси предварително
6 мнения
• Страница 1 от 1