Парк Троник
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Парк Троник
Дядо коледа (жена ми) ми подари Парк троник и съм много доволен вече даже и е монтиран, с четири датчика и дисплей които показва разтояние до препятсвието отзад както и от коя страна на колата се намира то
Мноо е яко, сега ми остава да си сложа и една клима и съм с всички възможни екстри 

BMW never stop's ....
Любо Тодоров
Любо Тодоров
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
колега, дай малко повече инфо - какъв е парктроника (китайски?)
лъже ли разтоянията, щтракни една снимка на задната броня да се нарадваме и на кутията на парктроника ако може.
лъже ли разтоянията, щтракни една снимка на задната броня да се нарадваме и на кутията на парктроника ако може.

и каде го сложи че палча за електриджийски сервиз !!! :))
и каде го сложи че палча за електриджийски сервиз !!!
)

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
моят парктроник го купих лятото за 130 лв. и работи безотказно.
има малко дисплеиче на което излиза от коя страна приближава препядствието и на колко сантиметра е.
обхвата му е от 2 метра до 10 сантиметра.
сложихго с не много голямо доверие, но се обедих, че бачка железно
има малко дисплеиче на което излиза от коя страна приближава препядствието и на колко сантиметра е.
обхвата му е от 2 метра до 10 сантиметра.
сложихго с не много голямо доверие, но се обедих, че бачка железно

- DivX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кротко
- Детайли за колата: E34 520 1993
E38 750 1997
F01 740 LI 2009
а някой ще даде ли малко повече инфо за това кое по добре с 6 или 8 сензора и за датчика, на огледало и т.н., че за мен в центъра е един малък ужас с паркирането. Няма да Ви казвам кой в момента ми е парктроник 

Моят е с 4 сензора живея в центъра на такова място че нямаш шанс за паркиране и ми върши повече от перфектна работа този парк троник ... вече дори и не се обръщам назад за да гледам има ли нещо зад мен лови навсякаде в страни от колата под нея ...... слагаш тази газарийка и не те боли ватът и задната броня 

BMW never stop's ....
Любо Тодоров
Любо Тодоров
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
някой пробвал ли е въпросните - Паркинг сензор 8 сензора VOLCANO BS618,за които колегата IVOO е дал линк ??
защото пише 125 лв за 8 сензора , а пък другите колеги пишат за 4 сензора за горе долу същата цена .
защото пише 125 лв за 8 сензора , а пък другите колеги пишат за 4 сензора за горе долу същата цена .
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
[quote="BMW5820iA"]някой пробвал ли е въпросните - Паркинг сензор 8 сензора VOLCANO BS618,за които колегата IVOO е дал линк ??
защото пише 125 лв за 8 сензора , а пък другите колеги пишат за 4 сензора за горе долу същата цена
зависи от сензорите дали са инфрачержени или ултразвукови, ката ултразвуковите превазхождат многократно инфрачервените и са по-скъпи
защото пише 125 лв за 8 сензора , а пък другите колеги пишат за 4 сензора за горе долу същата цена
зависи от сензорите дали са инфрачержени или ултразвукови, ката ултразвуковите превазхождат многократно инфрачервените и са по-скъпи

13 мнения
• Страница 1 от 1