голяма дилема ДАЙТЕ СЪВЕТ МОЛЯ
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
голяма дилема ДАЙТЕ СЪВЕТ МОЛЯ
Bmw 525 tds Автомобили
8900 ЛВ.
Данни:
Дата на производство - януари 1995 г.
Тип двигател - Дизелов
Скоростна кутия - Автоматична
Категория - Лимузина
Пробег - 210200 км
Цвят - Тъмно син мет.
Особености:
4(5) Врати
ABS
Airbag
Автопилот
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Застраховка
Имобилайзер
Климатик
Климатроник
Кожен салон
Ксенонови фарове
Лети джанти
Металик
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Шибедах
Допълнителна информация:
Добро техн. сьстояние. Договаряне. Бартер
ПОСЪВЕТВАЙТЕ МЕ МОЛЯ ВИ ЗАЩОТО ДНЕС МИ КАПАРИРАХА ЛЮДИМАТА БИМА И ИЗкам дизел4е и автомат защото съм о4арован от вървенето и същевременно икономи4ността на тая кола
8900 ЛВ.
Данни:
Дата на производство - януари 1995 г.
Тип двигател - Дизелов
Скоростна кутия - Автоматична
Категория - Лимузина
Пробег - 210200 км
Цвят - Тъмно син мет.
Особености:
4(5) Врати
ABS
Airbag
Автопилот
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Застраховка
Имобилайзер
Климатик
Климатроник
Кожен салон
Ксенонови фарове
Лети джанти
Металик
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Шибедах
Допълнителна информация:
Добро техн. сьстояние. Договаряне. Бартер
ПОСЪВЕТВАЙТЕ МЕ МОЛЯ ВИ ЗАЩОТО ДНЕС МИ КАПАРИРАХА ЛЮДИМАТА БИМА И ИЗкам дизел4е и автомат защото съм о4арован от вървенето и същевременно икономи4ността на тая кола
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
като я гледам хубава си е колата само не знам тая икономия къде е иначе си е красавица
айде стига купуваме си БМВта а искаме икономия като ти трябва икономия купи си едно чайниче ТДИ Фолксваген или Ауди и си пътъркай
според мен липсва дилемата БМВ+икономия=несъвместими 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз мисля, че варианта TDS
покупка в БГ при това втора ръка от непознат е напълно неприемлива оферта за мен
Знаеш ли тази кола на колко километри е наистина ? ... Не
Тези двигатели си искат строга поддръжка, не евтина за да си вършат работата ако мога така да се изразя.
Още не съм чул някой на 200 К км да е сменил веригата с всички обтегачи ,като профилактика да го наречем ... Повечето автомобили на тази възраст идват карани,ма много карани и точно на нас се пада "честа" да ремонтираме а тогава цифрите са грозни ...
Лично аз ако съм решил да продължа и занапред с Е34 ,бих си купил атомобил за повече пари от Швейцария с пълна сервизна история,малко километри и солидна поддръжка,тогава може да се говори за дизел и човек да очаква главно шофиране ... Колата изглежда много добре,салона и мен ме изкефи,но след като са навити едни половин мильон километри,както почти всички коли на 10-12 години у нас имат,просто бъди с едно на ум ,че може да ти се съберат глава на помпата- 4-та дюза - верига в комплект с обтегачите - турбокомпресора на куп и тогава
това са едни 4 бона та и отгоре ...
Помисли си много внимателно върху написаното до момента по темата и все пак не си мисли,че модела е много икономичен
Георги Пенчев

Знаеш ли тази кола на колко километри е наистина ? ... Не

Още не съм чул някой на 200 К км да е сменил веригата с всички обтегачи ,като профилактика да го наречем ... Повечето автомобили на тази възраст идват карани,ма много карани и точно на нас се пада "честа" да ремонтираме а тогава цифрите са грозни ...
Лично аз ако съм решил да продължа и занапред с Е34 ,бих си купил атомобил за повече пари от Швейцария с пълна сервизна история,малко километри и солидна поддръжка,тогава може да се говори за дизел и човек да очаква главно шофиране ... Колата изглежда много добре,салона и мен ме изкефи,но след като са навити едни половин мильон километри,както почти всички коли на 10-12 години у нас имат,просто бъди с едно на ум ,че може да ти се съберат глава на помпата- 4-та дюза - верига в комплект с обтегачите - турбокомпресора на куп и тогава

Помисли си много внимателно върху написаното до момента по темата и все пак не си мисли,че модела е много икономичен

Георги Пенчев
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
колега спрямо бензина определено гори по-малко
аз съм на мнение ,че на човек каквото му харесва трябва да си го вземи.тръпката е когато се качиш в колата да изпитваш удоволствие,че е твоя и че я караш.а относно ремонтите каквото ти е писано това ще стане.все пак не вземаме чисто нови коли ами все по10 и нагоре годинки.

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
При тези екстри и вид ми се струва даже леко подценена. На твое място бих сменил масло, проверил налягане в цилиндрите, дюзите. Оттам нататак е касмет. Дано го имаш 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
е Пенчев го е казал 100% - само ще ти доизясня, понеже не го е подчертал, че тази кола няма начин да е под 400-500 000 км, и със скатана поддръжка направо си е гаранция че ще те натовари с ремонти! трудно се намира читав дизел, от България пък съвсем! Само попитай колко ще ти струва вериги + обтегачи с работата за смяна, гледай да си седнал
п.с. в автоматика не търси икономия

п.с. в автоматика не търси икономия

Penchev написа:Георги Пенчев
Жорка съгласен съм с това коео пишеш, но за мен просто цената и е скъпа. Всичко си има цена, но това просто не е нейната.
Иначе казано ако е наред двигателя колата е икономична убеден съм, не е евтина подръжката, но е най икономичното е34.
Примерно ако струваше 6 бона друго е .......
От швейцария дизел не се внася

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2