помогнете... Временния километраж ми се рестартира
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
помогнете... Временния километраж ми се рестартира
колеги имам проблем карам си известно време спирам си а временния километраж си работи без проблеми и в даден момент когато запаля колата тои се занулява сам . някой има ли идея от какво може да е това и може ли да се оправи ..
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
проблема идва от 4 електролитни кондензатора в таблото, сваляш, сменяш и готово
ако можеш сам добре , ако неможеш драсни една Л.С. и ша та управя 

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
ми несъм сигурен дали е същото защото несъм срещал такъв проблем,да не може да се занули, но нощо не ти коства да опиташ все пак кондензаторите са стотинки 

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Ако знаеш от кога се каня да ти се обадя и да оправим дневния, че с тази газ не мога да му фана сметката кога съм сипал за последно
Превърнал съм се в писател, постоянно записвам километри и мине немине рожя из жабката да сравнявам
Тия дни съм в отпуска, така че дай да се разберем и да мина да свършим работа. А после

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
Vipers написа:Авер, кажи повече инфо за кондензаторите. Не ми се идва от Варна само за това. Предполагам, че и сам ще се справя само ми трябва повече инфо.
отваряш таблото и четеш надписа на кондензатора, 2 са 47Мf/16v
и са до 85 градуса по зелзии аз сложих 47/25 до 105 градуса другите два не ги помня с какви параметри бяха, но то на тях си пише.
ВАЖНО: не нагряваи прекалено дълго споиките с поялника защото ще отлепиш пистата от платката
УСПЕХ

.
напоследък при мен като загрее колата от доста дълго каране и по4ват да ми из4езват 4ислата.... странното е 4е не винаги го прави
даже преди време 2-3 пъти и на мен ми се нулира и бях тръгнал да ги сменям ама от 1 месец насам пък го няма тва,маи се изпла6иха

даже преди време 2-3 пъти и на мен ми се нулира и бях тръгнал да ги сменям ама от 1 месец насам пък го няма тва,маи се изпла6иха

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
И аз имам същите проблеми, но за сега се въздържам от ремонт, че ме мързи. Временния километраж се рестартира, губят се цифрички, както и термометъра показва -30 (студено в навън, но не чак толкова:) ). Допускам варианта датчика за температура да го няма въобще и от това да е проблема (то тоя малкия борд май въобще не работи.
BMW only!
Re: .
Имах същия проблем и занесох таблото при едно приятелче ,което по принцип ремонтира телефони ( то и ветеринарния лекар пак си е доктор
).Та той ми каза ,че някакво покритие което е нанесено на стъклото на дисплея и по което тече тока се е изтрило и няма как да се оправи.Закрепи ги само за 2 дена и после пак се сговниха.А иначе сега и при мене ту ги има ту ги няма.Ама под определен ъгъл трябва да можеш да ги разчиташ.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
И аз имам проблем с изчезването на цифрите на километражите.Като ми постопли колата и изчезват напълно,като могат да се видят от много малък ъгъл ...
Василен беше написал една тема навремето,беше опитвал да го сменя въпросния дисплей ма не става
Имам едно табло до 240 км/ч ,за големия борд и ще пробвам да го сложа,трябва да е от 20-ска
На мен поне не ми се рестартира ...
Георги Пенчев
Василен беше написал една тема навремето,беше опитвал да го сменя въпросния дисплей ма не става

Георги Пенчев
14 мнения
• Страница 1 от 1