Рових,рових но пак не открих >> помогнете за климатрон
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Рових,рових но пак не открих >> помогнете за климатрон
Значи момчета sorry за тоя въпрос
, и сигурно много ше кажат да потърся във форума ама аз търсих и безуспешно
>> в повечето от мненията които са дадени така и не се стига до конкретно обяснение относно начина на намиране(каде точно се намира) и начина на достигане на филтъра на климатроника.
Интересувам се да ми обясните кое първо да свала и въобще как за да стигна до тоя филтер щото да си признавам,че не съм от най-сръчните
.
Ако някой има любезността да ми го опише подробно ще му бъда много благодарен
п.п.Трябва ми щото така се е задръстил че направо едвам минава въздушец през него!!!
п.п.2. А и още нещо да питам
капе ми някаква течност отляво на педала на съединителя точно върху подложката(или стоика) на която си поставяме крака когато не е върху съединителя.Пипнах я и май че е спирачна течност(а и ми светеше индикатора за нея
та долях малко)
но конкретния ми въпрос е от къде може да капе и какво да го правя

Интересувам се да ми обясните кое първо да свала и въобще как за да стигна до тоя филтер щото да си признавам,че не съм от най-сръчните

Ако някой има любезността да ми го опише подробно ще му бъда много благодарен

п.п.Трябва ми щото така се е задръстил че направо едвам минава въздушец през него!!!
п.п.2. А и още нещо да питам

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
1.
сваля се жапката, откачаш щипките отдолу и откачаш въженцата, после отстрани на централната конзола ще видиш едно капаче на 3 болта мисля че се държеше, сваляш и него. под централната конзола ще видиш 2 големи букси и до тях седи филтъра, има една врътка трябва да я завъртиш и да издърпаш патрона с филтъра към дясната врата. после сглобяваш по обратния ред. (на някой марки филтри има схема как се сменя Clean Filters мисля че имаше въпросната схема)
2.
помпата на съединителя или радиаторчето за парното ? а губи ли ти охладителна течност, щото и антифриза е мазен. А като ти се износват накладките ти пада течността
сваля се жапката, откачаш щипките отдолу и откачаш въженцата, после отстрани на централната конзола ще видиш едно капаче на 3 болта мисля че се държеше, сваляш и него. под централната конзола ще видиш 2 големи букси и до тях седи филтъра, има една врътка трябва да я завъртиш и да издърпаш патрона с филтъра към дясната врата. после сглобяваш по обратния ред. (на някой марки филтри има схема как се сменя Clean Filters мисля че имаше въпросната схема)
2.
помпата на съединителя или радиаторчето за парното ? а губи ли ти охладителна течност, щото и антифриза е мазен. А като ти се износват накладките ти пада течността

2 мнения
• Страница 1 от 1