какво точно е това БМВ
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
какво точно е това БМВ
здравейте бях решил да си купя някъква кола по различна от бмв мерцедес или пак голф но накрая се стигна до решението че ще е бмв сигорно та мисълта ми е намерих 1 и мисля че това ще е модела но за да мога да четя повече ми трябва повече информация за него ето линк [url]http://mobile.de/SID2zisRlWaQsqtDhVWbfNOzw-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1161512111A1Iindex_cgiD1100CCarY-t-vctpLtt~BmPA1A1B20C127%81r-t-vCaMiMkQuSeUnVbZi_X_Y_x_ycosO~BSRA6D1100`16%7C17%7C18%7C19%7C20%7C21%7C22%7C23%7C24%7C25%7C26D3500BGNCPKWA0HinPublicB10A2A0A0A0ADA0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&top=6&id=11111111228825323&[/url]
като гледам май е 94 година и това че харчи 10 маи е малко а ? та ме интересува какъв е двигателя и всичко което можете да ми кажете
и най-вече става ли ?
мерси предварително
като гледам май е 94 година и това че харчи 10 маи е малко а ? та ме интересува какъв е двигателя и всичко което можете да ми кажете
и най-вече става ли ?
мерси предварително
- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега ,колата е с М50 двигател,много приятен за каране,има си резерви от мощност навсякъде и с една дума това е двигателя за Е34 БМВ
Само,че в момента акциза му е към 10 К лв и най-добре е да изчакаш след нова година,тогава барем паднат наистина тези налози
Георги Пенчев

Георги Пенчев
и аз си мисля след нова година че дано да паднат иначе сега за тази кола колко е митото ?
интересно ми е каква е разликата между 92 и 94 година модела с еднакви двигатели
и най вече интересно ми е как да разбера дали колата е фред дали е в изправност като се има предвид че бмв не сам карал ? м? как да се разбере че тази кола няма да те остави по патя от германия за българия ?
интересно ми е каква е разликата между 92 и 94 година модела с еднакви двигатели
и най вече интересно ми е как да разбера дали колата е фред дали е в изправност като се има предвид че бмв не сам карал ? м? как да се разбере че тази кола няма да те остави по патя от германия за българия ?
- Penchev
- Сватбаря
-
Clamp написа:и аз си мисля след нова година че дано да паднат иначе сега за тази кола колко е митото ?
Значи,за теб като шофьор/ползувател на автомобила,разлика между двг произведени между 92 и 94 година няма

Второто ти питане за това как да разбереш дали автомобила е в ред и дали ще те закара до БГ, това е много сложен въпрос

Разрови се в архива на подфорум Е34,има доста информация за проблеми/често срещани по автомобилите

Това е от мен засега

Георги Пенчев
аз мисля като ида там и като реча да копувам да отидем на сервиз заедно с него да направят пална диагностика дали сичко е ок понеже ....
искам да попитам още нещо като гледам подобни коли ги продават по на 150 200 300 хиляди километра това не е ли прекалено много за кола и струва ли си въпреки това да си я закупя ? според мен 150 става но тези по над 200 ... все пак ремонт от такова естество на такава кола не е на всеки по джоба
аз на кормуването карах ауди А4 2.0 инжекция и беше доста добра но очаквам БМв-то да ми хареса повече падам си по по натискане на педала просто обичам да чувам звука на двигателя да ми мърка в мозака
и за това реших че този модел ме устройва доста добре
мерси за пореден път за оказаната помощ
искам да попитам още нещо като гледам подобни коли ги продават по на 150 200 300 хиляди километра това не е ли прекалено много за кола и струва ли си въпреки това да си я закупя ? според мен 150 става но тези по над 200 ... все пак ремонт от такова естество на такава кола не е на всеки по джоба
аз на кормуването карах ауди А4 2.0 инжекция и беше доста добра но очаквам БМв-то да ми хареса повече падам си по по натискане на педала просто обичам да чувам звука на двигателя да ми мърка в мозака

- Penchev
- Сватбаря
-
Clamp написа:аз мисля като ида там и като реча да копувам да отидем на сервиз заедно с него да направят пална диагностика дали сичко е ок понеже ....
аз на кормуването карах ауди А4 2.0 инжекция и беше доста добра но очаквам БМв-то да ми хареса повече падам си по по натискане на педала просто обичам да чувам звука на двигателя да ми мърка в мозакаи за това реших че този модел ме устройва доста добре
Автомобили на около 150 К км са относително скъпи,хората си им търсят парите,което даже е хубаво,защото знаеш ,че купуваш в общия случай добра,гледана машина

С Аудито си се кефил,но ще видиш какъв кеф говорим тук с голямата машина

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
Прегледа го пише в първия абзац "Daten"
ТUV е прегледа,който те интересува
Няма ли го и ако пише,че автомобила е за експорт,тогава със сигурност има забележки
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
AU е че е платен пътния данък наколата незнам там таки ли се води абе маже да се движи спокойно из страната а HU e годишния технически преглед да кога важи който е доста по-строг от нашите в БГ.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2