термостат на колко градуса
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- MAGNAT
- кандидат ентусиаст
-
термостат на колко градуса
на скоро си смених термостата,мислех че проблема е от него оказа се че е друго,та стария ми термостат беше на 80 а новия 88 и сега стрелката ми стои около 2мм вдясно,преди стоеше на 12 та въпроса ми е да си слоjа ли стария или да карам така
Газ,смyкач и ляв мигач
.
ама му пи6е под профила 4е е с 24В тоест м50....
и аз си смених сега моя с такъв за 88градуса и на мен ми държи 91-92 както се казва...но пове4е неможе да ка4и...
и аз си смених сега моя с такъв за 88градуса и на мен ми държи 91-92 както се казва...но пове4е неможе да ка4и...
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
sachs написа:щтом си с такива термустати на4и с м20 мотор.бате махаи го тоя на 88 възможно наи скоро да не стане фал с главата нали се сешташ
в грешкаси с м20 моторите сме на 93 градуса големия кръг а от де ги намирате тез термостати кажете да го сменим и моия да отваря по рано

- MAGNAT
- кандидат ентусиаст
-
и така никои не ми каза дали е нормално да седи 2мм вдясно,нормално ли е при темп на вьздуха 14гр (около)да изминавам около 10км и 4ак тогава да отваря термостата,мисьлта ми е дали е проблем да се кара на малкия крьг.марку4ите стоят под напрежение,нормално ли е да са твьрди4ки,нямам наблюдения в/у други м50 и затова питам,или са по твьрди 6ото темп. е с няколко гр. по висока и от това да надува.успокоите ме и кажете 4е са си твьрди
Газ,смyкач и ляв мигач
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
абе на мен ми достига нормална работна температура (сутрин, палене и тръгване веднага при темп на въздуха около 10-15 градуса) за около 2км и ми се струва мног, а ти с 10км?
относно маркучите не трябва да са камък, но и не трябва да са меки.
ако имаш проблем с охладителната система тогава ги "вкаменява"почни от обезвъздушаване, смяна на капачката на радиатора и промивка на радиатора отвътре и отвън и нататък знаеш - термостат, водна помпа и виско.
относно маркучите не трябва да са камък, но и не трябва да са меки.
ако имаш проблем с охладителната система тогава ги "вкаменява"почни от обезвъздушаване, смяна на капачката на радиатора и промивка на радиатора отвътре и отвън и нататък знаеш - термостат, водна помпа и виско.

7 мнения
• Страница 1 от 1