лепене на огледало за обратно виждане!!???
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
лепене на огледало за обратно виждане!!???
Моля за съвет как и с какво да си залепя огледалото за обратно виждане на предното стъкло?
- maggkrabar
- кандидат ентусиаст
-
продава се лепило точно за тази цел. влез в някой магазин за аксесоари и питай - но трябва да ти дадат точно лепило за огледало, а не някакво друго! и виж в упътването как се използва. в повечето случаи е двукомпонентно, но не се смесва като останалите лепила, а с единия химикал се маже по стъклото, от другия се капват няколко капки на клончето на огледалото(или основата ако се разглобява) и се притиска към стъклото. ако направо смесиш компонентите и намажеш - няма да се залепи. ако залепиш огледалото с друго лепило, има вероятност в студовете да се спука стъклото - затова трабва да е лепило за огледало, то е с температурно разширение като на стъклото и няма да го спука

- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здраве да е
не знам кои с какво е лепил, аз лично пробвах с доста неща , (не на БМВ то)но това което стана и повече от 2 години тука на жегата държи е с безцветен силикон.
Сваляш въпроснат аоснова за която вече се писа и я залепваш само нея, като отгоре и слагаш едно хартиено тиксо са да стои кадето сия сложил.
Чакаш 24 часа и слагаш огледалото.Ако не стане аз ще почерпя, ако стане ти.
Good luck
не знам кои с какво е лепил, аз лично пробвах с доста неща , (не на БМВ то)но това което стана и повече от 2 години тука на жегата държи е с безцветен силикон.
Сваляш въпроснат аоснова за която вече се писа и я залепваш само нея, като отгоре и слагаш едно хартиено тиксо са да стои кадето сия сложил.
Чакаш 24 часа и слагаш огледалото.Ако не стане аз ще почерпя, ако стане ти.
Good luck
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
има специално лепило за тази цел, иначе се появява доста неприятна вибрация в огледалото при движение и общо взето е много неприятно усещането 

намерих го това специалното
Днес го намерих това специалното лепило. На Henkel - Loctite, слагаш основата на стъклото, а другата част на стойката на огледалото. Всичко си пише. Утре го слагам.
Благодаря на всички които се включиха.
Благодаря на всички които се включиха.
6 мнения
• Страница 1 от 1