Акъл за смяна на визията преди фейслифт - към фейслифт
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Акъл за смяна на визията преди фейслифт - към фейслифт
Здравейте колеги!
Колата е 91ва съответно преди фейслифта и преди да ме нахраните ще обясня ситуацията.
Всички знаем за градушката, която уби доста коли в София.
И моята не остана по-назад.
Не искам да се занимавам с изправяния на капаци и темподбни драми.
Харесал съм елементи от друга кола същият цвят и смятам да ги заменя, но донора е фейслифтов. Искам да ви попитам за насоки относно смяна на предния капак.
Някаква последователност на работа, то е ясно че само с две ръце няма да се мръдне това чудовище - тежи бая.
Но за да не си усложнявам живота, кажете от къде да го подхвана, кое 1во кое след това ...
Също така искам да попитам фаровете същите ли са и мога ли да си ползвам моите или трябва да си напазарувам и фарове от фейслифта.
Приготвил съм се да пазарувам предната маска заедно с бъбреците и предния капак + капака на багажника.
Евентуално ако това мине както трябва ще се замисля и за предните панели (ляв и десен калник), че и там има леки щети от градушката...
Колата си я карам ежедневно и много ама много ме дразни с тези вдлъбнатини, попринцип не обичам такива изпълнения със смяна на визията към фейслифт, но елементите, които съм харесал не са засегнати и смятам че ще се отрази добре такъв тип освежаване.
Колата е 91ва съответно преди фейслифта и преди да ме нахраните ще обясня ситуацията.
Всички знаем за градушката, която уби доста коли в София.
И моята не остана по-назад.
Не искам да се занимавам с изправяния на капаци и темподбни драми.
Харесал съм елементи от друга кола същият цвят и смятам да ги заменя, но донора е фейслифтов. Искам да ви попитам за насоки относно смяна на предния капак.
Някаква последователност на работа, то е ясно че само с две ръце няма да се мръдне това чудовище - тежи бая.
Но за да не си усложнявам живота, кажете от къде да го подхвана, кое 1во кое след това ...
Също така искам да попитам фаровете същите ли са и мога ли да си ползвам моите или трябва да си напазарувам и фарове от фейслифта.
Приготвил съм се да пазарувам предната маска заедно с бъбреците и предния капак + капака на багажника.
Евентуално ако това мине както трябва ще се замисля и за предните панели (ляв и десен калник), че и там има леки щети от градушката...
Колата си я карам ежедневно и много ама много ме дразни с тези вдлъбнатини, попринцип не обичам такива изпълнения със смяна на визията към фейслифт, но елементите, които съм харесал не са засегнати и смятам че ще се отрази добре такъв тип освежаване.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Re: Акъл за смяна на визията преди фейслифт - към фейслифт
Акъл: не се занимавай с глупости, даваш една торба жълтици, а колата си е същата. Смени си калниците и си 

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- intention
- младши ентусиаст
-
alchohol написа:Акъл: не се занимавай с глупости, даваш една торба жълтици, а колата си е същата. Смени си калниците и си
Калниците са съвсем леко засегнати и нямат точка ръжда, но капаците преден и заен са в по-кофти състояние.
ПП: Колата искам да си остане същата, не искам да претендира че е по-модерна или нещо от сорта, ако исках друга щях да размишлявам за следващи модели е39 / е60 и т.н.
харесвам си е34ката просто не искам да е "цялата" намачкана от градушка
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
Няма нищо лошо в това да си направиш колата с фейслифт визия. Фаровете са същите. Трябват ти предната маска с бъбреците и капак.
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Съвет от мен, като прехвърляте капака задължително му увии ръбовете откъм стъклото в много найлони или нещо друго, защото много лесно се кривят и нямат изправяне, а седят много грозно. 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- intention
- младши ентусиаст
-

някой който е сменял капак да каже ако има някакви тънкости при смяната да не се мъчим като грешни дяволи.... По-скоро ме интересува последователността на работа...
Ако сваля маската и фаровете 1ви, ще имам ли достатъчно място за да сваля капака без да се наложи работа по него във вертикално положение...
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Смени си и огледалата ако можеш с фейсови /различни са/ 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Работата ти е окооло 20 мин и си фейсов...капака се държи на 2 болта...свали кечето и откачи миенето само.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
8 мнения
• Страница 1 от 1