Малко помощ за виско тдс
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
Малко помощ за виско тдс
Здравейте колеги,имам нужда от малко помощ за сваляне виско перка,голямата гайка е развъртяна докрай,при завъртане на перката се движи заедно с нея,въпроса е какво следва.Опитах да я извадя напред към радиатора но не помръдва.От вчера ровя стари теми и никаде не намирам как се сваля.Благодаря предварително.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: Малко помощ за виско тдс
Ами виското е с обратна резба ... Нормално е като е "сецнато" веднъж, да се върти с въртенето на перката ... Иначе как ще го свалиш !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
Колега искаш да кажеш че се развива в посоката в която се върти перката ли,ако е така значи съм прецакал резбата му,защото се разви без много усилие в посока обратно на часовника,към пасажерския фар
- jogr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525tds
- Мечтае да кара: MIG29
dido_lom написа:Колега искаш да кажеш че се развива в посоката в която се върти перката ли,ако е така значи съм прецакал резбата му,защото се разви без много усилие в посока обратно на часовника,към пасажерския фар
Виското е с "обратна" резба, както каза колегата. Идеята е да не се самоотвива! Развива се по посока шофьорският фар

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
dido_lom написа:Колега искаш да кажеш че се развива в посоката в която се върти перката ли,ако е така значи съм прецакал резбата му,защото се разви без много усилие в посока обратно на часовника,към пасажерския фар
Колега, тогава си единственият, който е успял да направи нещо подобно.

По принцип има инструмент, с който се блокира ремъчната шайба на водната помпа и с ключ 32, в посока на часовниковата стрелка, се развива гайката на виското.
- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
zvetiko написа:dido_lom написа:Колега искаш да кажеш че се развива в посоката в която се върти перката ли,ако е така значи съм прецакал резбата му,защото се разви без много усилие в посока обратно на часовника,към пасажерския фар
Колега, тогава си единственият, който е успял да направи нещо подобно.
По принцип има инструмент, с който се блокира ремъчната шайба на водната помпа и с ключ 32, в посока на часовниковата стрелка, се развива гайката на виското.
Явно мога да правя чудеса

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Това със зацепването не си го и помисляй, защото Пепи ще ти покаже снимките на пробития капак !
Ава ако нямаш пари, и Бер/Хелла/Беру/Закс ако имаш доларянги !
Аз няколко Ава продадох на 39 фенове, и досега са доволни

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
ивчо написа:Това със зацепването не си го и помисляй, защото Пепи ще ти покаже снимките на пробития капак !
Благодаря на всички които се отзоваха

Колега Ивчо,кажи цени на изброените от теб,да си направя сметка какво да взема,имам човек който ще ми го купи с отстъпка някаква така че парите не са проблем.Още веднъж благодарност на всички.
8 мнения
• Страница 1 от 1