"Подложки" за амортисьори
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- jogr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525tds
- Мечтае да кара: MIG29
"Подложки" за амортисьори
Интересува ме №5 от схемата
ако някой колега му се намира или има снимка да сподели, в нет-а не открих снимков материал. Съмняваме че при мен липсва и задницата е ниско (с нови пружини съм). Подложките ги дават за всички комбита и седани без м-техник и нивомат. Гледах в дару ама ги нямат налични, затова всяко мнение ще ми е от полза
ако някой колега му се намира или има снимка да сподели, в нет-а не открих снимков материал. Съмняваме че при мен липсва и задницата е ниско (с нови пружини съм). Подложките ги дават за всички комбита и седани без м-техник и нивомат. Гледах в дару ама ги нямат налични, затова всяко мнение ще ми е от полза

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- jogr
- кандидат ентусиаст
-
Re: "Подложки" за амортисьори
Открих информация за подложките - монтират се само на версиите за Източна Европа и "повдигат" задницата с около 20мм. Колеги които им се намират въпросните адаптори да пишат- ще пусна обява и в Купува. Молбата ми е към модераторите ако може да не трият тази тема, за да може повече колеги да я видят 

Няма наличност ама се поръчват и за една седмица са тука, въпроса е даваш ли даваш.....толкоз пари. От транспортна лента си резни.
- jogr
- кандидат ентусиаст
-
Темата е за ключ! Ако трябва да стане фабрично доста инвестиции (тампона също е различен - в Дару го намерих само и е около 100лв. бр.), а побългаряване доста варианти, но така или иначе съм се залетял да сменям окачването на запролетяване ще го мислим
Поздрави и Весели Празници 

- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
Виж номер15 от тая схема. Преди 3 год. смених тези с подобни от опел мисля че бяха. С 2-3 см са по високи, влизат без интервенции, струват 5лв. и вече не стържа бронята по бордюрите.
5 мнения
• Страница 1 от 1