здраво ли е на удар е34
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
здраво ли е на удар е34
здраво ли е на удар е34
отскоро карам такова и сикам да съм сигурен колко съм защитен ...
нямам аир баг
отскоро карам такова и сикам да съм сигурен колко съм защитен ...
нямам аир баг
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Колега зависи от удара все пак,на последък доста познати направиха тежки птп.и вси4ки са живи и здрави....
..........
..караи умно,и с здраве

.
така е... излиза здрава ма6инката ама да не се удря6 както се казва...
ина4е в сравнение с другите колици ... е доста добра даже някои бе6е написал 4е била номинирана на 2-ро място по сигурност за последните 20-години (в някво списание) .... аз сум се удрял леко и тежко с нея и да 4укнем на дърво ни6то не ми е имало... един път отсякох стълб
и помислих 4е съм спрял в бордиура на пътя заради едно такси...
другия път един ми се натресе отзад с 40-50 и му се потро6и колата на мен и драскотина ми няма6е... много се о4удих и бях радостен 4е е така здрави4ка.. но даи боже да не разбираме то4но колко е здрава:)

ина4е в сравнение с другите колици ... е доста добра даже някои бе6е написал 4е била номинирана на 2-ро място по сигурност за последните 20-години (в някво списание) .... аз сум се удрял леко и тежко с нея и да 4укнем на дърво ни6то не ми е имало... един път отсякох стълб

другия път един ми се натресе отзад с 40-50 и му се потро6и колата на мен и драскотина ми няма6е... много се о4удих и бях радостен 4е е така здрави4ка.. но даи боже да не разбираме то4но колко е здрава:)
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
пиртам защотото един образ ми обесни яе е зле
пиртам защотото един образ ми обесни яе е зле
и на краш тестовете било много лошо полужението ...
и на краш тестовете било много лошо полужението ...
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
еми порарови се назад в темите има снимки от катастрофирали 5ци и ще видиш за какво иде ре4 и нее верно нее важно да се одариш 4елно като на краш тстовете има хиляди удари ни като конструкция са много здрави

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
погледнете това
http://www.ltsa.govt.nz/vehicles/used-cars/brochure-2006.pdf
http://www.ltsa.govt.nz/vehicles/used-cars/brochure-2006.pdf
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
8 мнения
• Страница 1 от 1