Новата ежедневка 525 TDS
Модератор: Технически модератори
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- 325_TDS
- младши ентусиаст
-
- Кара: 120L/E28
- Мечтае да кара: E24
- Детайли за колата: 05.82 Balticblau metallic
Новата ежедневка 525 TDS
Ето я и моята нова ежедневка. 525 TDS 94-та година, цвят Sorrentblau metallic. Като оборудване има шпер, кожен волан, 2 въздушни възглавници, абс, предни ел. стъкла и огледала, подгрев на ключалките на вратите, огледалата и пръскалките на чистачките, вътрешното огледало е електрохроматично, има климатик и темпомат. Има работа по колата, но е солидна като цяло. Интериора иска едно пране и други кори на вратите, че тези са претапицирани гадно. Предният прозорец е пукнат и тази вечер като се прибрах успях да счупя и патрона за палене, което ще оправя през седмциата. Фаровете, мигачите и стоповете са някакъв мунинг и ще си заменя с оригинални. Ето и малко снимки:

Oo=00=oO Roses are red, violets are blue, I love my bimmer more than you.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: Новата ежедневка 525 TDS
Много се радвам когато видя запазена 34-ка с екстрички (говоря от позицията на б20 водач
) !
Със здраве маме, и само нафта на тоз голям шестак
Из нет-а има комплекти стопове, на прилични цени в отлично здраве ..
Там за фаровете си прецени дали нови, или оем ..
Как ми се кара едно такова за ежедневна гад ...
Не че не раздадох малко на Геле на тдс-о, ама чужда кола и не ми се отпуска душата

Със здраве маме, и само нафта на тоз голям шестак

Из нет-а има комплекти стопове, на прилични цени в отлично здраве ..
Там за фаровете си прецени дали нови, или оем ..

Как ми се кара едно такова за ежедневна гад ...
Не че не раздадох малко на Геле на тдс-о, ама чужда кола и не ми се отпуска душата

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Хайда да ти е честита печицата
значи е 28 беше радост в къщи а 34 ката ежедневка

значи е 28 беше радост в къщи а 34 ката ежедневка

честита!
изглежда отлично, а списъкът с екстрите съдържа най-важните!
изглежда отлично, а списъкът с екстрите съдържа най-важните!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Честита!
Колата е супер....
А бе не мога да разбера как им се радват на такива фарчета.............
Колата е супер....
А бе не мога да разбера как им се радват на такива фарчета.............

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Добре, че не ходих да гледам оня в Пловдив начи
. Честита!

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Да ти е честита, колега! Колата изглежда здрава и права, само махни тези неоригинални фарове и ще видиш колко по-истинска изглежда предницата
е34 в такова състояние доставя не по-малко удоволствие от това да видиш някое новичко F10 

- 325_TDS
- младши ентусиаст
-
- Кара: 120L/E28
- Мечтае да кара: E24
- Детайли за колата: 05.82 Balticblau metallic
Колеги, дайте съвет. Колата беше с фолирани стъкла. Махнах фолиото реших да махна лепилото с парцал с кореселин, обаче само се размазва. С какво да го изтъркам?
Oo=00=oO Roses are red, violets are blue, I love my bimmer more than you.
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

325_TDS написа:Колеги, дайте съвет. Колата беше с фолирани стъкла. Махнах фолиото реших да махна лепилото с парцал с кореселин, обаче само се размазва. С какво да го изтъркам?
Апурсил ще свърши работа. Що махна фолиото не искаш да ти е хладно ли. Фаровете са убиец ама на теб сигурно ти се иска да сложиш стари изгорели ама да са оем. Успех и много радостни моменти с колицата.

- ивчо
- старши ентусиаст
-
Не, просто тези седят като на прасе - звънче ... Да не говорим за cut off-a как го правят тез и оем-ките
Ся се загледах - да смениш веднага това рамо на стъклочистачката с каквото трябва за модела ...
Или то е оем така ?!
Че Митко сподели и за такива "екстри"

Ся се загледах - да смениш веднага това рамо на стъклочистачката с каквото трябва за модела ...
Или то е оем така ?!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?

ивчо написа:Не, просто тези седят като на прасе - звънче ... Да не говорим за cut off-a как го правят тез и оем-ките![]()
Или то е оем така ?!
Добре де батка кви оем фарчета да сложи нови или прекрасните седемнайста ръка. Чистачките оем кви пари са и колко маниаци карат с такива ама да са в час не да мажат по оемски или прекрасни гумички им се прехвърлят. Не е ли по-важно да се чувства човек удобно в колата си. Как да е оем като бмв са най-евтините коли на пазара , един гоулф 3 и 4 се тачат повече.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
По-добре 17та ръка, разглобени, с почистени фарове и лупи, рефлекторите в Стрелча, добре запечатани и едни готини крушки. 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ивчо
- старши ентусиаст
-
vladobate написа:
Батка, новите фарчета са също толкова добри колкото и старата Хела или Бош ..
Новите фарчета не са толкова "китайско" изглеждащи като тези ..
Говорим за нормално Депо/Тик/Алкар ..
Чистачките - аз карам с Бош, чиято цена е около 50 лв комплекта, и до едрова такава ..
С ревизиран механизъм съм, и може само да си мечтаеш точно мойте стъклочистачки да мажат/тракат/тропа или каквоти искаш да правят !
Не съдя никой, и на никой не казвам какво да прави със собствената си кола !
Всякакви Илиенски изпълнения седят единствено на е36 ... Оттук натам всичко е грозно ! Да не говорим за темата на колегата с чудния стоп !
И да, БМВ не е кола за бедни хора .. Знаеш ли как не ми се даваха близо 400 лв за всички накладки и дискове, заедно със спирачни маркучи .. Или близо 300 лв за тампони и носачи, или 220 лв за комплект фарове, или 430 лв за комплект гуми ... Или !? Или 160 и незнам си колко лева, за онова кривото маркуче на допълнителната помпа !?
Не се изтъквам - това е цената ..
И ако си мислиш че един Голф ще е по-евтин - лъжеш се ..
Тази кола е замислена от завода да е нещо повече от средно статистически автомобил и дори 25 години след това дава същото такова усещане ..
Да, "от вчера" съм в този подраздел, но установих че ако дадеш на тази кола каквото иска - получаваш едно солидно усещане за авомобил ...
И повервай че е важно рамото на стъклочистачката да е точно такова, и фаровете да не са някое китайско творение, защото само веднъж ти трябва да се движиш по тъмно в дъжда ... И ще разбереш защо е така, не иначе

Не ми се спори, достатъчно спам написах ! Ти си карал тази кола много преди аз дори да знам за м20 или м50, но това не значи че трябва да се "караме" за това как мисля че трябва да изглежда този запазен автомобил ..

ogata написа:По-добре 17та ръка, разглобени, с почистени фарове и лупи, рефлекторите в Стрелча, добре запечатани и едни готини крушки.
Стига с тия измекяри и нещастници, дето 18 минути им обяснявам тип и модел на самите фарове, и най накра ми каза 60 лв на рефлектор, защото били стопени ... При все че му обяснявам че са метални тела (Бош си намерих и ребилднах

Ай сиктир, дето се казва !
За 30 лв ми ги направиха и двата рефлектора ...
Да го смучколапат там в Стрелча !

61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5