Въпроси относно БМВ 525ТДС.
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Въпроси относно БМВ 525ТДС.
Здравейте колеги, днес се сдобих с един баварец
525ТД или ТДС. Това е единия ми въпрос как да ги различа, в големия талон са ми писали 105 киловат часа, но кода на двигателя е такъв като на 525ТД??? Т.е. кода, който ми е написан в талона е 256T138707***. С този код, ми излиза 525ТД, а ТДС-а го водят 256Т1-L
Ударете по едно рамо
Колата е автомат
Други ми въпрос е, да дадете малко акъл, радиатора ми изпуска и колата грее, изпуска от онези пластмасовите урутки, в които влизат маркучите, на съединението, там изпуска, но е пластмаса и не знам с какво да го залепя, или да го сменя, дайте акъл

Други ми въпрос е, да дадете малко акъл, радиатора ми изпуска и колата грее, изпуска от онези пластмасовите урутки, в които влизат маркучите, на съединението, там изпуска, но е пластмаса и не знам с какво да го залепя, или да го сменя, дайте акъл

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Здравей.За радиатора те съветвам да го смениш за да не преревеш после за глава.За автомата е малко по-скъп към 450лв.А за самия модел напиши последните 7 инициала от номера на рамата и веднага ще ти кажа каква ти е колата или сам можеш да я провериш тук http://www.realoem.com/bmw/select.do
3 мнения
• Страница 1 от 1