E34 m50b20 vanоs Маслото изчезва ?
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- E34 Touring
- Потребител
-
- Кара: BMW E34 Touring
- Мечтае да кара: BMW E60
E34 m50b20 vanоs Маслото изчезва ?
Здравейте колеги,
Имам проблем с двигателя. М50Б20 ванос 150 к.с. . Изведнъж се влоши доста рязко. За 500 километра изчезнаха 2 литра масло. Взех 2 бутилки по литър и ги налях. Минала е 70 км градско и са изчезнали блозо половин литър
Изкарал съм маркуча на картерната вентилация, които влиза в гуфрирания маншон преди дросела, и сега виси при картера. Под колата всичко е в масло, все едно е лискано с кофа. Преместих маркуча на картерната вентилация в шише, да видя дали ще го напълни, но уви. Нищо
Закарах я на сервиз - мериха компресия. На 1ви - 13, на останалите 5 цилиндура - 11 ! Казаха, че е за сегменти
Някой случайно да е имал подобен проблем? И знае ли от какво се поличава?
Имам проблем с двигателя. М50Б20 ванос 150 к.с. . Изведнъж се влоши доста рязко. За 500 километра изчезнаха 2 литра масло. Взех 2 бутилки по литър и ги налях. Минала е 70 км градско и са изчезнали блозо половин литър

Изкарал съм маркуча на картерната вентилация, които влиза в гуфрирания маншон преди дросела, и сега виси при картера. Под колата всичко е в масло, все едно е лискано с кофа. Преместих маркуча на картерната вентилация в шише, да видя дали ще го напълни, но уви. Нищо

Закарах я на сервиз - мериха компресия. На 1ви - 13, на останалите 5 цилиндура - 11 ! Казаха, че е за сегменти

Някой случайно да е имал подобен проблем? И знае ли от какво се поличава?
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Re: E34 m50b20 vanоs Маслото изчезва ?
Гарнитурата на маслената конзола и аз имах подобен проблем..Измий я хубаво на подемник и виж на чисто от къде ще потече.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
И тапите на масленото тяло че след смяна на гарнитурата при мен почна да тече повече.
Всички пътища водят към НАДИН 

- E34 Touring
- Потребител
-
- Кара: BMW E34 Touring
- Мечтае да кара: BMW E60
Мерси колеги
Ще видя и за този варянт 

4 мнения
• Страница 1 от 1