Проблем с ел.стъклата на Е34
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Vozi_boro
- Потребител
-
- Кара: 525tds
Проблем с ел.стъклата на Е34
Здравейте! От както съм взел колата имам този досаден проблем. Предните стъкла се свалят автоматично с едно кратко натискане както трябва. Когато трябва да ги вдигна обаче стигат до 1/4 и спират. Когато натисна пак вдига до средата и пак спира и така няколко пъти докато стигне до края. Дали ще натисна еднократно на горе или ще държа копчето резултата е същия. Ел. механизмите са присаждани - колата е била с ръчни стъкла. Ако някой е имал подобен проблем ще съм много благодарен да сподели как го е решил. 

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Re: Проблем с ел.стъклата на Е34
пробвай да зачистиш копчето - свали пластамасата и почисти отдолу.
аз имах същия проблем ама при сваляне. при мен се оправи с това. беше само на шофьорското стъкло, но след почистването и на 2-те, и пасажерското вече се отваря и затваря с нормална скорост, че преди беше малко по-бавничко.
не знам дали ще ти режи проблема, но така или иначе е един вид профилактика, който ще ти отнеме няколко минути
Поздрави
аз имах същия проблем ама при сваляне. при мен се оправи с това. беше само на шофьорското стъкло, но след почистването и на 2-те, и пасажерското вече се отваря и затваря с нормална скорост, че преди беше малко по-бавничко.
не знам дали ще ти режи проблема, но така или иначе е един вид профилактика, който ще ти отнеме няколко минути

Поздрави

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
На ранните Е34-ки само шофьорското слиза и се качва с едно цъкане.
На по-късните всичките стъкла слизат с едно цъкане, но никое никога не се вдига с едно цъкане, освен шофьорското.
Автора да си види крайния излкючвател на механизмите.
На по-късните всичките стъкла слизат с едно цъкане, но никое никога не се вдига с едно цъкане, освен шофьорското.
Автора да си види крайния излкючвател на механизмите.

- Vozi_boro
- Потребител
-
- Кара: 525tds
Как изглежда крайният изключвател, защото не можах да го открия?
4 мнения
• Страница 1 от 1