за гнездата на пружините.
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
за гнездата на пружините.
Здравейте. Имам лек проблем с пружината. Сложих си чисто нови пружини но ми се получи една хлабина от около 10мм от леглото до пружината. Гледах тези в ауто + но те са само 3мм и не ми е оферта. Някой ако си е купувал от дару кар може да ми сподели колко са дебели. искам да са от 10 до 20мм за да не ми замине лънитела ... или варят ''B'' да си направя при стругар подложка от 15мм /алумин/ и преди да подскочите след варянт B виждал съм го и преди и немисля ,че е лошо изпълнение 

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: за гнездата на пружините.
имаш гумена подложка под пружината долу на амортисора която е ткато резба и държи пружината. същото го има и горе на тампона. има по дебели тампони които свиват повече пружината.....къде дойде тоя луф не схванах аз.
ако си монтираш тампоона с пружината без да ги свивашш е друга работа вече
.
ако си монтираш тампоона с пружината без да ги свивашш е друга работа вече

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
В момента съм с 15мм подложки правени от една фирма тука , за на представителството нищо не знам . Само, че нищо не ти се разбира от поста , как ще хлопа новата пружина монтирана вече с амортисьора , по-къси ли някакви си взел . То на всяка по дълбока дупка или подскок ще си ходи където и падне таз пружина , фиксажа да не бяга настрани ама кат охлаби толкоз.....И какво общо има пълнителя ти като монтираш и купето натисне всичко ще си е ок поне в статика ама да има луфт като е събрана на пръта най-вероятно и амортисьора трябва да е друг.
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
vladobate написа:В момента съм с 15мм подложки правени от една фирма тука , за на представителството нищо не знам . Само, че нищо не ти се разбира от поста , как ще хлопа новата пружина монтирана вече с амортисьора , по-къси ли някакви си взел . То на всяка по дълбока дупка или подскок ще си ходи където и падне таз пружина , фиксажа да не бяга настрани ама кат охлаби толкоз.....И какво общо има пълнителя ти като монтираш и купето натисне всичко ще си е ок поне в статика ама да има луфт като е събрана на пръта най-вероятно и амортисьора трябва да е друг.
да прижината е ФК .. разликата от новата и старата е полвин намотка. при събран цирк с тия подложки от 3мм дето лягат доло под пружината има луфт от около 10тина мм. което на практика не трябва да го има. Ще си взема 2 подложки и ще приключи тая драма определено. Без тва се зарадвах приятно като видях МАХЛЕ тампоните си скъсани на няма и година.

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
на спортни пружини - къс амутресор.
тампони се преправят от е39 и ставала по здрава.
иначе ас мейле , махле е друга марка , ама това е положението...за 25 лева толкоз.
тампони се преправят от е39 и ставала по здрава.
иначе ас мейле , махле е друга марка , ама това е положението...за 25 лева толкоз.

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Как се разбирате за кои пружини става въпрос не знам
И как хлабината е отдолу, пак не знам. Помогнете ми, че ми е интересно.

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
KPETEH написа:Как се разбирате за кои пружини става въпрос не знамИ как хлабината е отдолу, пак не знам. Помогнете ми, че ми е интересно.
Ми как кои , на клапаните бря

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
8 мнения
• Страница 1 от 1