две въпрос4ета
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
две въпрос4ета
колеги кви пари вървят носа4ите на бмв-то .... и о6те един въпрос трудно ли се свалят отпред амортесиорите от диска 4е нали влизат в него.. 4е съм ги свалил ама седат заедно с диска... 

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
носа4ите 4исто нови по 100 и неколко на пар4е и не несе свалят лесно предните амортесиори си4ко се сваля отпреде за да излезепущиняка

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
пич не даваи гре6ни пари, свали носачите и ги занеси на симеоновско шосе,срещу мотоексперт има едно хале там ги рециклират и стават супер и излиза на половин цена от тази по магазините. иначе лесно се свалят, само долния е по кофти щото развиваш о6те 4 болта повече 

.
мерси ... аз ги имам и един колега ги иска и за тва 4е незнаех как вървят ...
а предните амортесиори незнаех как става, в смисъл знам 4е трябва да се отвори при барабана ама ми се вижда 4е доста трябва да се бърника... 6то така са ги направили?? отзаде колко лесно се свалят а отпреде еее зна4и
а предните амортесиори незнаех как става, в смисъл знам 4е трябва да се отвори при барабана ама ми се вижда 4е доста трябва да се бърника... 6то така са ги направили?? отзаде колко лесно се свалят а отпреде еее зна4и

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

4 мнения
• Страница 1 от 1