Въпрос за печка Лебасто на Е34!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мфил

Въпрос за печка Лебасто на Е34!

Мнение от teao » 19 Апр 2006, 12:07

Баща ми си купи накрая Бмв 520 М20 и сега ми го е дал да му се покефя . Бмв то си има печка Лебасто (не съм съвсем сигурен дали това и е името ) . Та въпро са ми е как се работи с нея ,някакво ръководство или как се настроива ,защото не искам да експериментирам да не я пусна че и без това е топличко тея дни. Колата е 90година . Благодаря предварително!

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 19 Апр 2006, 12:21

Привет! Честита придобивка. Печката е Вебасто. ;) Ако никой не ти отговори в темата, пиши ЛС на този човек :arrow:
http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=4703 , мисля, че той ще се отзове...Не съм го
засичал отдавна по форума, но все пак...
Изображение
Driver's Racing Team

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Апр 2006, 12:53

На борда трябва да имаш допълнителни копчета за работа и настройка на печката :idea: Снимай го и качи снимка тук и ще ти се даде обяснение :arrow: нямам мануал в колата си и така наизуст нищо не мога да ти кажа :help:

Sve, oт твоят мануал в колата ти напиши на teao кое копче за какво беше - при свободно време и възможност де :D

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мфил

Ето и снимка!

Мнение от teao » 21 Апр 2006, 20:50

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 22 Апр 2006, 17:03

Сега очакваме включване от Sve,който има информация за настройките на печката в жабката на "лошата кола" :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Ето и снимка!

Мнение от МАЧКАТОР » 05 Май 2006, 13:26

teao написа:Ето и снимката :arrow: http://foto.bg/showphoto.php/photo/34411/si/pe4ka%20webasto

Здравей :D Значи печката се пуска доста лесно ,посредством бутон EIN, с AUS се гаси, тове е ясно, имаш и бутон ZEIT-това е за програмиране на желания от теб час за автоматично включване ;) Добре е да посетиш сервиза ,за да ти го обясня по-подробно, защото всичко е свързано с доста въпроси и отговори, а тук няма да се получи :mhihi: Звънни на тел. 9420525 и търсиш Любо, ще се разберем за ден и час да ти обясня всичко и така........ ;)

Назад към E34