бъбреци
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
бъбреци
колеги някой може ли да ми каже как се сваля маската с бъбреците 4е я мъ4их ама не6то не става има ли няква тънкост
к
коя маска с бъбреците
ламарината която е и под фаровете с бъбреците по средата е едно , а самите бъбреци са на щипки и отгоре под капака има една щипка с болтче. и е много вероятно като ги свалиш без да свалиш цялата с ламарината да ги счупиш .щото то и хромираното е отделна част от черната решетка м/у бъбреците, също на щипки.
или отстрани решетката- тя е на винтове със щипки.
а за да свалиш цялата ламарина трябва да свалиш бронята
която се сваля доста лесно
махаш лайсните от двете страни и има по 2 болта от страна.
незнам кво разбра
но ако някой знай че всеки по лесен път крие рисковете от счупени щипки

ламарината която е и под фаровете с бъбреците по средата е едно , а самите бъбреци са на щипки и отгоре под капака има една щипка с болтче. и е много вероятно като ги свалиш без да свалиш цялата с ламарината да ги счупиш .щото то и хромираното е отделна част от черната решетка м/у бъбреците, също на щипки.
или отстрани решетката- тя е на винтове със щипки.
а за да свалиш цялата ламарина трябва да свалиш бронята
която се сваля доста лесно
махаш лайсните от двете страни и има по 2 болта от страна.
незнам кво разбра
но ако някой знай че всеки по лесен път крие рисковете от счупени щипки

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Аз мойте ги свалях, но цялата решетка ми е пластмасова, щипки при мен имаше отвътре на бъбреците но те се откачат лесно.Другите щипки са под фаровете и до колкото си спомням не можах да ги освободя само от външната страна та брат ми ми помагаше, като ги натискаше от вътрешната страна отзад под фаровете някъде

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

3 мнения
• Страница 1 от 1