За триене
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- mimo1987
- младши ентусиаст
-
За триене
Колеги днес ми изникна 1 проблем педала на спирачките стана изведнъж твър и няма спирачки ходих в сервис и момчето ми каза че вакума които влиза в сервото е добре, каза че остава само да е от самото серво на спирачките.Можели някои да ми каже от нещо дриго може ли да е преди да почна да го свалям.И още 1 въпрос колата е 525тд от 520 с м20 двигател сервото еднакво ли е за да купя такова .... или трябва да е от ТД или ТДС
Последна промяна mimo1987 на 04 Авг 2012, 9:59, променена общо 1 път
- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
Re: Въпрос за серво абс
mimo1987 написа:Колеги днес ми изникна 1 проблем педала на спирачките стана изведнъж твър и няма спирачки ходих в сервис и момчето ми каза че вакума които влиза в сервото е добре, каза че остава само да е от самото серво на спирачките.Можели някои да ми каже от нещо дриго може ли да е преди да почна да го свалям.И още 1 въпрос колата е 525тд от 520 с м20 двигател сервото еднакво ли е за да купя такова .... или трябва да е от ТД или ТДС
Колега еднакво е сервото от 520ка.
Бъди честен пък да става квото ще
- mimo1987
- младши ентусиаст
-
Re: Въпрос за серво абс
за триене...
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: За триене
В този форум, след като си решиш проблема с колата, е учтиво да напишеш какъв точно е бил той, и какво е неговото разрешение.
утре ще дойде някой колега, който има същите симптоми, и като види темата, ще може да се ориентира, къде точно да търси проблема.
утре ще дойде някой колега, който има същите симптоми, и като види темата, ще може да се ориентира, къде точно да търси проблема.
4 мнения
• Страница 1 от 1