Възможно ли е АСК на Е34 да издържи над 310-330* NM
Модератор: Технически модератори
Възможно ли е АСК на Е34 да издържи над 310-330* NM
Tова в заглавието са максималните лимити на тия кутии по каталожни данни.
''тема за разсъждения''!!!
Ако ''ДА'' какво трябва да се промени според вас?
Ако ''НЕ'' защо?
П.п по -късно в темата ще изложа цялата кутия на съставни части за по голяма представа и да има снимки ,по които да разсъждаваме нагледно.
п.п.2 Аз стигнах до извода ,че става...има една австралийска фирма,на която писах и не ми хареса цената хахахаха.
п.п 3 дъно да тръгне в правилна посока тая тема ,ако тръгне следващата ми тема ще е ''модул за командване на електромагнитите за режим типтроник'' за същата кутия
п.п.4 почти всичко за е34 го има във важните теми,та нека малко си напънем гънките по мозъците ,та да стане малко по-интересен подфорума
и да дам един мунинг пример:като се предаде керамичният съединител,следващата стъпка е многодисков,нали.....та всяка скорост в ZF 5HP-18 e точно такъв ....
''тема за разсъждения''!!!
Ако ''ДА'' какво трябва да се промени според вас?
Ако ''НЕ'' защо?
П.п по -късно в темата ще изложа цялата кутия на съставни части за по голяма представа и да има снимки ,по които да разсъждаваме нагледно.
п.п.2 Аз стигнах до извода ,че става...има една австралийска фирма,на която писах и не ми хареса цената хахахаха.
п.п 3 дъно да тръгне в правилна посока тая тема ,ако тръгне следващата ми тема ще е ''модул за командване на електромагнитите за режим типтроник'' за същата кутия
п.п.4 почти всичко за е34 го има във важните теми,та нека малко си напънем гънките по мозъците ,та да стане малко по-интересен подфорума

и да дам един мунинг пример:като се предаде керамичният съединител,следващата стъпка е многодисков,нали.....та всяка скорост в ZF 5HP-18 e точно такъв ....

by ''kompleksa''
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Възможно ли е АСК на Е34 да издържи над 310-330* NM
Тия дни ще ти кажа за 280 нютона.т

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
[quote="BABHOMED"]АСК-?[/quo
А -Аавтоматична
С-скоростна
К-кития
А -Аавтоматична
С-скоростна
К-кития
Последна промяна ivan. на 01 Юли 2012, 11:38, променена общо 1 път

by ''kompleksa''
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Тия дни ще ти кажа за 280 нютона.т
Не са ли ти 300 нютона под капака?

...
Последна промяна ivan. на 01 Юли 2012, 11:38, променена общо 1 път

by ''kompleksa''
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Моето скромно мнение че може! Правя тоя извод от това че на Е31 DINAN ми предлагат
и чип за автомата. Даже от разни коментари и мнения излиза че няма нужда от чипове за мотора ако нема за курията.
Хубава тема!!
и чип за автомата. Даже от разни коментари и мнения излиза че няма нужда от чипове за мотора ако нема за курията.
Хубава тема!!
Peter Angelov написа:Моето скромно мнение че може! Правя тоя извод от това че на Е31 DINAN ми предлагат
Хубава тема!!
..
Последна промяна ivan. на 01 Юли 2012, 11:39, променена общо 1 път

by ''kompleksa''
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
1
Последна промяна Peter Angelov на 02 Юли 2012, 21:37, променена общо 1 път
....
Последна промяна ivan. на 01 Юли 2012, 11:39, променена общо 1 път

by ''kompleksa''
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Ако става дума за 5HP-18, дето се слага на 20-ки и тдс-и, гарантирано ще фъсне още на 300nm. Някои автомати почват да мажат още с обогатяване от плочката, какво говорим за 330nm.
п.п.Ванка, пак ли получи някакъв сигнал бре?

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

ivan. написа:Искрено и за първи път в моят живот се моля,та моля модератора да я затрии тая тема!!!!!!!
p.p. s nekav licenziran softuer sam,zatova sam latinec,,,,,,tva mi e poslednoto mnenie tuk.Ne sam vqrval che shte molq za Ban
Ванко, задаваш риторични въпроси и след два оффа се сърдиш при условие че и ти го правиш. Имаш информация по темата и е редно щом я пускаш да споделиш за да има някакво развитие, не да откриване топлата вода . Споменаваш многодисков изплюй камъчето и кажи докъде са лимитите според теб, дай схемата на кутията да поразсъждаваме , иначе ще стане грозно ако някой в желанието си да вземе участие го натириш като некадърник и незнайник. Съжалявам, но всеки тук пишещ има малко или много заслуга за развитието на форума и в същото време е писал и глупости и

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Горе в дясно до прозореца "нови съобщения", ще видиш вграден кирилизатор, ако го няма, значи просто браузъра ти не го зарежда.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Митко Стоянов написа:Ако става дума за 5HP-18, дето се слага на 20-ки и тдс-и, гарантирано ще фъсне още на 300nm. Някои автомати почват да мажат още с обогатяване от плочката, какво говорим за 330nm.
И къде ги тия автомати.Моята беше добре обогатена и нямаше никакъв проблем 2 години

Живко спри да си правиш майтап с колата ми.

Обикновено на всеки 10nm над се слага по един банан за сгъстяване на маслото и няма никакъв проблем.

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
zvetiko написа:Митко Стоянов написа:Ако става дума за 5HP-18, дето се слага на 20-ки и тдс-и, гарантирано ще фъсне още на 300nm. Някои автомати почват да мажат още с обогатяване от плочката, какво говорим за 330nm.
И къде ги тия автомати.Моята беше добре обогатена и нямаше никакъв проблем 2 години
Живко спри да си правиш майтап с колата ми.![]()
Обикновено на всеки 10nm над се слага по един банан за сгъстяване на маслото и няма никакъв проблем.
Хаха , няма майтапи никъде

Само да питам банан няма , с ябълки ще стане ли

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Само със „Златна превъзходна“
По темата- лично аз смятам ,че ще се получи,но все пак ще зависи и от стила на каране-всеки,който е карал автоматик знае ,че с педала на газта може да се създават различни ефекти на превключване.

По темата- лично аз смятам ,че ще се получи,но все пак ще зависи и от стила на каране-всеки,който е карал автоматик знае ,че с педала на газта може да се създават различни ефекти на превключване.