Централното заключва от втория път?
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW E34 520i Vanus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530i
- Детайли за колата: BMW E39 530i `03
BMW E34 520i `95
BMW E34 520i Touring `95
Централното заключва от втория път?
Здравейте, имам следния проблем с Е34-ката. Централното на колата сработва от втория път, без значение дали заключвам с дистанционното на алармата или механично, като натисна стърчащите лостчета от вътре на вратата! Общо взето става така: заключвам -> вратите се заключват и веднага се отключват сами -> заключвам пак -> вратите си остават вече заключени!
Моля дайте предложения от какво става така и как да се оправи, че е отвратително
Благодаря предварително!
П.П. Да допълня, че бутоните които включват лампите в купето мисля, че са ОК защото си гасят лампите, другото което е че моторчетата също трябва да са наред, защото си заключват без замисляне и задръстване в механизмите, поне видимо!
Моля дайте предложения от какво става така и как да се оправи, че е отвратително

Благодаря предварително!
П.П. Да допълня, че бутоните които включват лампите в купето мисля, че са ОК защото си гасят лампите, другото което е че моторчетата също трябва да са наред, защото си заключват без замисляне и задръстване в механизмите, поне видимо!

БЕНЗИН В КРЪВТА
Racing is life,everything else what happens before or after ,is just waiting...
Racing is life,everything else what happens before or after ,is just waiting...
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Re: Централното заключва от втория път?
Здравей колега,
Един вариант: прекъснати жички в снопа кабели към капака на багажника.
При мен е от това. Аз съм заключил багажника с ключа и вече спокойно си отключвам и заключвам колата с дистанционното. Като го забравя отключен и слючалките почват играта като при теб.
Решението е преглеждане на снопа кабели жичка по жичка и съединяване на скъсаните. Ама много ме мързи
За да си сигурен дали е от това или не направи следния експеримент: затвори всички врати и заключи багажника с ключа. След това си включи алармата. После като изключиш алармата колата ти трябва да се отключи цялата. Ако багажникът ти остане заключен, там в снопа кабели е проблема.
Поздрави,
Д
Един вариант: прекъснати жички в снопа кабели към капака на багажника.
При мен е от това. Аз съм заключил багажника с ключа и вече спокойно си отключвам и заключвам колата с дистанционното. Като го забравя отключен и слючалките почват играта като при теб.
Решението е преглеждане на снопа кабели жичка по жичка и съединяване на скъсаните. Ама много ме мързи

За да си сигурен дали е от това или не направи следния експеримент: затвори всички врати и заключи багажника с ключа. След това си включи алармата. После като изключиш алармата колата ти трябва да се отключи цялата. Ако багажникът ти остане заключен, там в снопа кабели е проблема.
Поздрави,
Д

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
100% е снопа в багажника ..И аз имах същия проблем..Оказаха се доста прекъснати кабели !
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Мойта си е така откак е при мене вече няколко лета.Обаче ...багажника си се заключва и отключва от алармата и няма гореописаните симптоми.Някой път си става от първия път някой път /повечето /от втория.Консултирах се с алармаджия и ми казаха че това е дефект в елктронния блок на централното било оправимо но точно как вече не помня.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Снопа кабели в багажника, който върви по лявата панта. Миналото лято го лекувах тоя вирус. Абсолютно същата мизерия беше, оказаха се два прекъснати и три оголени кабела.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- mModo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: WBS
- Детайли за колата: Е34 М50Б20+чип-ванус
Е39 М52Б25ТУ (с две цици за мачкане :))
има един бушон 7,5А под задната седалка, виж и там. 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Преди време имах подобен проблем, при мен се оказа прецакана машинка на централното.
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Може и от ключетата да мизерства.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

8 мнения
• Страница 1 от 1