Казанчето за чистачките
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Казанчето за чистачките
Здравейте, искам да споделя какъв странен проблем си имам с казанчето за чистачките. Та така изтича ми течността отдолу дето моторчето се мушка в казанчето, гледал съм дали е спукана пластмасата, но май не е. Само от там тече дето е гуменото уплатнение между пластмасата и моторчето дето се захваща в кръглия отвор
.Гуменото уплътнение като го извадя и вдлъбнатия отпечатък от пластмасата не седи прав, а е под ъгъл. Омотах издатъка ма моторчето с изолирбанд(не знам дали така се пише) и пак тече
. Нещо не мога да схвана от къде ми тече
. Казанчето е от тези дето са върху металната издутина над гумата(не знам как се казва
) и отива надолу по нейната форма, 2,5 литра е. Някой имал ли е такъв проблем 

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

Имах подобен проблем при Е36 обаче,вероятно при Е34 са еднакви или подобни най-малкото.Та голяма е вероятността да ти тече от отворчето за отводняване (малка дупчица от страни,в долния край на помпичката).А причината да изтича от там е,че семерингът служещ да не навлиза течност в самата помпичка е издал багажа
Лечението е подмяна или да намериш начин да го караш да си върши работа.Аз приложих втория вариант,понеже и хабер си нямам къде да намеря друг с подобни размери,пък и най-малко ми се занимава да си губя времето в търсене на подобна глупост
Успех 

One passion,one car,one life...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Kristopher ,това гумено полътнение от дару ще струва някое друго левче
няма смисъл от побългаряваници,според мен
Георги Пенчев

Георги Пенчев
4 мнения
• Страница 1 от 1