Мирис на масло
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Мирис на масло
колеги от няколко дни ми мирише на изгоряло масло . в купето като пусна по силно парното. от какво може да е вьрху дригатела има малко масълце дали може да е от това .. моля дайте мнения . и др. питане за парното ту духа топло ту студено какво да правя мс . предварително колата е 520и е34 92 г. 150коня
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Мирис на масло
Гарнитура на капака на клапаните ти сълзи най вероятно и ходи направо върху колектора 

- plboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m20b20 turbo, E38 725tds
icanko 1 написа:колеги от няколко дни ми мирише на изгоряло масло . в купето като пусна по силно парното. от какво може да е вьрху дригатела има малко масълце дали може да е от това .. моля дайте мнения . и др. питане за парното ту духа топло ту студено какво да правя мс . предварително колата е 520и е34 92 г. 150коня
За маслото влиза през парното виж да нямаш пропуск на изходните колектори, получава се при по големи обороти ако имаш лабава гарнитура на колектора.
Относно парното за да духа топло трябва да е загряла и отпред над течността за спирачките имаш 2 клапанчета за парното и една допълнителна водна помпа. Провери маркучите след тях дето влизат в купето, както и маркучите преди тях ако отворили клапанчетата маркучите трябва да са с една температура
King Regards, 0888 750 222
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Виж дали клапаните причукват, при подаване на сигнал. Може да са запекли. При мен десния беше заминал. Ако сега не ти се занимава да ги сменяш, просто откачи буксата и ще духа само топло.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Точно.И аз съм за .cod-cdbp написа:Гарнитура на капака на клапаните ти сълзи най вероятно и ходи направо върху колектора
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
5 мнения
• Страница 1 от 1