новак с м50
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- MAGNAT
- кандидат ентусиаст
-
новак с м50
и един ден като си слагах паинера гледам,една букса ватре отка4ена,представлиава мажко и женско с две(дали не са ниакакав плиус и минус)незнам,а и не смейа да йа вклу4а.помо6т за какво е
Газ,смyкач и ляв мигач
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Преди имаше ли някакво радио и каква е било?Имаш ли нещо което да не работи по талото?Аларма ако имаш може да е и някакъв неин авариен изход.Там са по принцип кабелите за музиката.Заводско си и излиза с оригинална букса голяма квадратна.Ако нещо е било преправяно за друг касетофон е възможно някои кабели да не са сварзани щото са доста.Освен стандартните - за колони,антена,захранване има и такав които взима сигнал от скороста т.е. касетофона да се усилва сам с нарастване на скороста ако има такава функция разбира се.Моят е БМВ и я има и се усилва сам като карам по-бързо.Но нямам никакви не сварзани кабели там,а само един голям сноб с тази квадратна букса и се включват в касетофона.
- MAGNAT
- кандидат ентусиаст
-
не ниама6е никакво радио,знам иа тази квадратната букса,ама аз иа отриазах и варзах директно кабелите,ит този сноп останаха 5 кабела не знам за какво са,но сега обсаждане друго.онази букса ниама ни6то об6то с касетофона,намира се отлиаво на касеттофона,мислиа да рискувам и да иа вкл.
Газ,смyкач и ляв мигач
- dinozab
-
-
Включия според мен едва ли ще стане нещо ужасно.За артисалите кабели нали ти казах сигнал за скороста,за чейнджар евентуално,за телефон автоматично да намаля звука когато ти звани и така нататък.По принцип кабелите са заложени стандартно независимо колата да ли ги има тези екстри.При слагането им само се включват и всичко заработва ако е оригинално на БМВ.
- dinozab
-
-
6 мнения
• Страница 1 от 1